Укр
Рус
Маринований солодкий перець Консервування Болгарська кухня

Консервований перець в солодко-масляній заливці (швидкий рецепт)

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

992 - переглядів
45 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Консервований перець в солодко-масляній заливці (швидкий рецепт) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Маринувати

опис

Швидкий і простий рецепт приготування маринованого перцю на зиму. Таку страву можна використовувати в якості самостійної закуски, або як добавку до салатів, супів, тушкованих овочів і інших страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Консервований перець в солодко-масляній заливці (швидкий рецепт)" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи25.4 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Болгарський перець ретельно вимийте під проточною водою. Для консервування вибирайте щільні, не мляві плоди середнього розміру. Видаліть хвостик і серцевину з насінням. Наріжте овоч на невеликі пластини і всипте в більшу, зручну для маринування ємність. Всипте цукор, велику сіль і подрібнений аспірин. Додайте насіння гірчиці, чорний перець горошком і лавровий лист, поламаний на невеликі фрагменти.

Крок - 1
02

Залийте масу оцтом і ретельно переміксуйте руками. Накрийте ємність кришкою або марлею і залиште на добу при кімнатній температурі. Якщо в приміщенні дуже жарко, залиште перець маринуватися на нижній полиці холодильника. Перемішуйте суміш кожні 3 години.

Крок - 2
03

Підготуйте ємності для консервації. Ретельно вимийте їх під проточною водою, з використанням дезінфікуючих засобів. Простерилізуйте над парою, в мікрохвильовій печі або в духовці.

Крок - 3
04

Поставте банки на робочу поверхню. Перець, який маринувався в холодильнику, нагрійте до кімнатної температури.

Крок - 4
05

Щільно укладіть овоч в банки і залийте маринадом. Рідина повинна повністю покривати перець.

Крок - 5
06

Щільно закрутіть кришки і поставте заготовки в холодильник. Якщо передбачається більш тривале зберігання продукту, простерилізуйте банки з перцем в киплячій воді. Це продовжить термін зберігання овочів і дозволить поставити їх в прохолодне темне місце, не займаючи місце в холодильнику. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вареники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою і грибами 85 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня в горщиках з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Печеня в горщиках з куркою 50 5 3 з 5 - детальніше -
Круасани з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з готового тіста 65 2 3 з 5 - детальніше -