Укр
Рус
Консерви Консервування Кухня Данії

Консерви з курки в каструлі

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

719 - переглядів
140 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Консерви з курки в каструлі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Варити

опис

Рецепт смачної тушонки з курки, виразно приправленої, що ідеально підходить для більшості страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Консерви з курки в каструлі" (на 100 грам)

  • Білки15.6 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи0.6 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Щоб приготувати таку смачну тушонку з курки, достатньо кількох літрових банок і шматочків м'яса. Приготована таким чином курка без консервантів і ароматизаторів виходить дуже смачною, особливо з утвореним желе. Отже, куряче м'ясо (пропонуємо використовувати гомілки) вимийте ретельно холодною водою і обсушіть кухонним рушником.

Крок - 1
02

Кожну гомілку розріжте на 2-3 частини і покладіть у велику миску, приправте м'ясо сіллю, чорним меленим перцем і паприкою, ретельно перемішайте, щоб просочився кожен шматочок. М'ясо приправляйте тільки цими спеціями і в зазначеній кількості, так як надлишки їх можуть швидше зіпсувати м'ясо.

Крок - 2
03

У вимиті і заздалегідь простерилізовані банки покладіть лавровий лист, перець чорний горошком, духмяний перець і щільно укладіть раніше приправлене м'ясо на 3/4 висоти ємності. Банки герметично загорніть кришками.

Крок - 3
04

Потім встановіть банки у велику каструлю, залийте водою до половини ємності і відправте на плиту. Варіть банки на середньому вогні приблизно годину. Після закінчення цього часу додайте в каструлю гарячу воду і варіть м'ясо ще приблизно годину.

Крок - 4
05

Потім обережно витягніть банки з каструлі, поставте їх на тканину, остудіть і зберігайте в холодильнику або прохолодному місці. Банки зберігайте в холодильнику близько 1-3 місяців. Така тушонка з курки подається з хлібом і з улюбленими добавками. Подавайте тушонку з желе холодною або розігрійте в мікрохвильовій печі, до рідкого стану. Смачного.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Желе в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Желе в домашніх умовах 45 3 2 з 5 - детальніше -
Рулет зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Рулет зі свинини 65 4 3 з 5 - детальніше -
Гарбузова запіканка - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузова запіканка 75 3 3 з 5 - детальніше -