Укр
Рус
Цукерки Десерти Французька кухня

Цукерки Рафаелло

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1635 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Виникло бажання порадувати свою сім'ю смачним десертом, а з тортиком возитися немає бажання, є відмінне рішення - легкі, ніжні і повітряні цукерки Рафаелло. Це саме ті цукерки, які просто обожнюють всі любителі солодкого, воістину царська насолода, адже завдяки начинці, вони просто тануть у роті. Ці ніжні солодкі шедеври цілком можливо приготувати в домашніх умовах. Склад цукерок будете знати точно, смак нітрохи не поступається покупним, менш калорійні, в загальному, просто знахідка. Приготуйте цукерки Рафаелло за нашим рецептом і здивуєте своїх рідних цим дивовижним десертом в найближчі свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки Рафаелло" (на 100 грам)

  • Білки17.6 гр.
  • Жири39.8 гр.
  • Вуглеводи22.2 гр.
  • Калорії528 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Всіх любителів і шанувальників ніжного кокосового смаку запрошую приступити до приготування дивовижного десерту разом з нами. Для початку займемося підготовкою вафельних кружечків для цукеркової оболонки. Найкраще, звичайно ж, придбати в магазині готові вафельні півсфери, але якщо не вийшло, доведеться формувати самостійно. Беремо звичайні пласти вафлі круглої або прямокутної форми і за допомогою круглої форми вирізаємо вафельні кружечки.

Крок - 1
02

Тепер кожен кружечок по черзі опускаємо в ємність з водою і викладаємо на решітку, щоб трохи розм'якли.

Крок - 2
03

Тепер ставимо лоток з круглими осередками і в кожну круглу ямку поміщаємо вафельний кружечок, запхнувши його всередину, утворюємо ямочки для начинки. Тепер кулінарними ножицями зрізаємо надлишки вафельних кружків, викладаємо зверху ще один лоток з заглибленнями і придавлюємо.

Крок - 3
04

Далі цю споруду з вафлями поміщаємо в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо протягом 12-15 хвилин, поки вони не стануть хрусткими.

Крок - 4
05

Тепер ставимо на плиту каструлю, вливаємо вершкове кокосове молоко і засипаємо цукор. Потім додаємо кокосовий крем і нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення.

Крок - 5
06

Після цього каструлю з вогню знімаємо, кидаємо сир маскарпоне і перемішуємо за допомогою вінчика до однорідної маси.

Крок - 6
07

Перекладаємо приготовлену начинку в формувальний пакет і заповнюємо вафельні півкулі.

Крок - 7
08

Потім в половину формочок викладаємо бланшировану мигдаль і поміщаємо форму з виробами в морозильну камеру, де витримуємо приблизно годину.

Крок - 8
09

По закінченню часу заморожування обережно виймаємо половинки з осередків і складаємо разом ті, що з миндалиной і ті, що без горішка. Таким чином виходить цукерка.

Крок - 9
10

Тепер розтоплюємо в мікрохвильовці в окремій ємності білий шоколад і з'єднуємо з кокосовим жиром, утворивши свого роду соус.

Крок - 10
11

В окремий посуд насипаємо кокосову стружку. Тепер кожну рафаелку обмочуємо в розтоплений шоколад, дістаємо за допомогою вилки і нарешті, викладаємо в кокосову стружку, обваляємо, дістаємо і ніжна цукерка Рафаелло готова.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Горілка - покроковий рецепт, фото 1 Горілка 15 1 2 з 5 - детальніше -
Карпаччо - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо 30 1 2 з 5 - детальніше -
Зрази з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з капустою 70 4 3 з 5 - детальніше -
Булгур з цукіні - покроковий рецепт, фото 1 Булгур з цукіні 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>