Укр
Рус
Мохіто Напої Французька кухня

Коктейль Мохіто алкогольний

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

637 - переглядів
20 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Коктейль Мохіто алкогольний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Цей освіжаючий літній кавуновий алкогольний мохіто зроблений з декількох простих інгредієнтів і неймовірно простий у приготуванні. Ідеальний літній коктейль, який відмінно підходить для вечірок барбекю на задньому дворі.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Коктейль Мохіто алкогольний" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії43 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Використовуйте повністю зрілий кавун для рецепта мохіто. Відокремте від шкірки солодку рожеву м'якоть кавуна. Можна навіть не видаляти насіння. Наріжте м'якоть кавуна невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Далі відправте подрібнений кавун в блендер або кухонний комбайн. Далі, на високій швидкості, збийте вміст блендера, до однорідної рідкої маси, яку відразу налийте в скляну банку (графин) і поставте в холодильник до використання.

Крок - 2
03

Змішайте вимиті заздалегідь листя м'яти в керамічній ступці. За допомогою маточки розімніть листя м'яти, щоб вивільнити все натуральне масло і насичений аромат.

Крок - 3
04

Тепер в скляний глечик для подачі засипте цукрову пудру або простий сироп, який ви коли-небудь використовуєте. Для підсолоджувача можна використовувати простий сироп або цукор. Для приготування простого сиропу розчиніть цукор в воді на повільному вогні. Як тільки цукор розчиниться, зніміть з вогню і дайте приготовленому сиропу повністю охолонути.

Крок - 4
05

Далі залийте в глечик, заздалегідь вичавлений сік лайма. Використовуйте цитрусову соковижималку для добування соку лайма. Охолодіть його або заморозьте в кубики. Додайте так само в глечик, попередньо підготовлений лід. Використовуючи дерев'яну коктейльну мішалку, розмішуйте вміст ємності до повного об'єднання інгредієнтів.

Крок - 5
06

Далі додайте в глечик розім'яті листя м'яти, нарізані тонкими кільцями скибочки лайма, залийте раніше підготовлений сік кавуна і білий ром. Для додаткового аромату додайте так само в глечик трохи свіжого листя м'яти, кілька кубиків кавуна (можна заморозити кубики кавуна і додати їх). Але коли ви подасте цей мохіто, заморожені кубики кавуна размя кнуть і зроблять напій набагато прохолодніше.

Крок - 6
07

Перемішайте вміст глечика і, помішуючи, збийте м'яту і лайм, щоб додати деякі нотки зі свіжих ароматів в мохіто. Охолодіть підготовлений алкогольний коктейль мохіто перед подачею.

Крок - 7
08

У келихи для подачі мохіто додайте трохи льоду, кілька скибочок лайма і налийте сам напій. Прикрасьте листям свіжої м'яти, і відразу подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп з фрикадельками та локшиною - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками та локшиною 40 5 2 з 5 - детальніше -
Домашній холодник в блендері - покроковий рецепт, фото 1 Домашній холодник в блендері 35 2 2 з 5 - детальніше -
Нагетси в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси в домашніх умовах 40 3 2 з 5 - детальніше -
Заливний капустяний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Заливний капустяний пиріг 50 4 3 з 5 - детальніше -