Укр
Рус
Фруктовий кокотейль Напої Американська кухня

Коктейль Маргарита

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

805 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Коктейль Маргарита - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Коктейль Маргарита - знаменитий мексиканський алкогольний напій на основі текіли, популярний у всьому світі. Пропонуємо його злегка модернізований рецепт. Хоча наш коктейль «Маргарита» відрізняється від класичного всього одним інгредієнтом, смак виходить оригінальним і чудовим! Для приготування знадобиться шейкер.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Коктейль Маргарита" (на 100 грам)

  • Білки0.6 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи29.5 гр.
  • Калорії188 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Влийте в шейкер якісну текілу. Шейкер - традиційний інструмент бармена, всі класичні коктейлі робляться в ньому. Однак, якщо у вас немає шейкера, можна скористатися блендером (краще стаціонарним, але в крайньому випадку підійде і погружний). Це не традиційний спосіб приготування коктейлю, але на смак заміна майже не відіб'ється. Що стосується текіли, то рекомендуємо використовувати для «Маргарити» різновид репосадо (Reposado). Це проміжний по витримці вид напою, найпопулярніший в Мексиці і світі. У текіли репосадо характерний для агавових горілки оксамитовий смак, а фортеця хоча і висока (близько 38%), але майже невідчутна.

Крок - 1
02

Влийте в текілу агавових сироп. Це і є «секретний» інгредієнт коктейлю, який зробить його смак оригінальним і цікавим. У традиційну «Маргариту» додають апельсиновий лікер «Куантро», але з агавовим сиропом коктейль виходить не гірше. Сироп відмінно поєднується з текілою, яка теж робиться з агави.

Крок - 2
03

Додайте в загальну масу лимонний або лаймовий сік і лід. Збивайте інгредієнти в шейкері близько 15 секунд. Якщо використовуєте блендер, додайте лід після збивання, так як блендер його подрібнить.

Крок - 3
04

Наповніть келих для подачі льодом і влийте напій. Коктейль «Маргарита» з агавовим сиропом володіє тонким ароматом і приємним, освіжаючим смаком. Прикрасьте його скибочкою лимона або лайма - і насолоджуйтеся!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска з філадельфії - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з філадельфії 40 4 3 з 5 - детальніше -
Оладки на сметані - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на сметані 55 3 3 з 5 - детальніше -
Шоколадний торт "Захер" - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний торт "Захер" 100 6 4 з 5 - детальніше -