Укр
Рус
Печиво Випічка Естонська кухня

Кокосове печиво «Спокуса»

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1634 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Кокосове печиво «Спокуса» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кокосове печиво «Спокуса» - варіація знаменитого десерту «Ламінгтон». В даному рецепті спочатку випікається корж, який потім розрізається на невеликі шматочки на 1 укус. Страва виходить надзвичайно повітряною і смачною, з ніжною вершковою серединою, вкритою насиченою шоколадною глазур'ю і присипаною ароматною кокосовою стружкою. Це відмінний десерт для особливих випадків, сімейних свят та вечірок.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кокосове печиво «Спокуса»" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири19.4 гр.
  • Вуглеводи34.5 гр.
  • Калорії342 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершковому маслу дайте постояти при кімнатній температурі, щоб воно стало м'якше. Змішайте масло з цукром, сіллю, ванільною есенцією і збийте міксером до кремоподібного стану.

Крок - 1
02

Потім по одному вводіть яйця і продовжуйте збивати, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 2
03

Просійте борошно, щоб наситити його киснем, і половину всипте в олійно-яєчну суміш. Знову збийте інгредієнти, але не дуже сильно.

Крок - 3
04

Влийте до складу частину молока і знову перемішайте міксером.

Крок - 4
05

Додайте борошно, що залишилося, розпушувач і ще частину молока. Збийте до отримання однорідного тіста легкої, кремової консистенції.

Крок - 5
06

Застеліть пергаментом деко 25х35 см, вилийте на нього готове тісто і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Крок - 6
07

Для шоколадної глазурі змішайте дрібно поламаний шоколад з молоком, що залишилося, яке попередньо добре нагрійте. Перемішайте інгредієнти до отримання однорідної і блискучої шоколадної суміші.

Крок - 7
08

Вийміть з духовки готовий корж, остудіть протягом 30-40 хвилин, а потім розріжте на невеликі кубики.

Крок - 8
09

Кожен кубик занурюйте в шоколадну глазур, щоб вона покрила його з усіх боків, а потім обвалюйте в кокосовій стружці і перекладайте на блюдо сервіровки. Дивно ніжне і смачне кокосове печиво «Спокуса» готове. Подавайте його до столу з ароматним чаєм або кавою. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Листкове тісто - покроковий рецепт, фото 1 Листкове тісто 100 1 3 з 5 - детальніше -
Сангрія безалкогольна - покроковий рецепт, фото 1 Сангрія безалкогольна 35 1 2 з 5 - детальніше -
Суп з сардин - покроковий рецепт, фото 1 Суп з сардин 55 3 3 з 5 - детальніше -