Укр
Рус
Печиво Випічка Американська кухня

Кокосове печиво

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

862 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кокосове печиво - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Кокосове печиво - смачний і здоровий десерт без цукру і пшеничного борошна. Пропонуємо рецепт корисного печива, яке складається тільки з натуральних продуктів і не містить шкідливих добавок. Незважаючи на прості інгредієнти, кокосове печиво виходить вологим, в міру солодким і дуже ароматним. Це маст-хев для прихильників здорового харчування та любителів кокосів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кокосове печиво" (на 100 грам)

  • Білки8.8 гр.
  • Жири31.7 гр.
  • Вуглеводи28.3 гр.
  • Калорії437 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйця вимийте, просушіть і відокремте білки від жовтків. Надішліть білки в миску для змішування. Додайте рідкий мед або будь-який інший натуральний підсолоджувач, наприклад, сироп (кленовий, агавовий або з топінамбура). Влийте ванільний екстракт, всипте сіль і розмішайте інгредієнти виделкою до появи легкої піни.

Крок - 1
02

Всипте в суміш кокосову стружку. Додайте вівсяну муку. Якщо немає борошна, перебийте блендером або кавомолкою вівсяні пластівці до утворення дрібної фракції.

Крок - 2
03

Перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу. За бажанням можете додатково покласти в суміш горіхи, родзинки або шоколадні краплі.

Крок - 3
04

З отримав тесту зліпите півсфери і викладіть їх на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку до 160 градусів цельсія і відправте туди деко на 20 хвилин. Кокосове печиво повинно апетитно зарум'янитися.

Крок - 4
05

Коли це станеться, вийміть деко з духовки і дайте печиву трохи остить.Тем часом розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі шоколадні краплі і полийте топленим шоколадом кокосове печиво, а потім подавайте його до чаю або кави. Печиво ніжне, ароматне, дуже смачне і при цьому корисне. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Салат Секрет молодості - покроковий рецепт, фото 1 Салат Секрет молодості 30 3 2 з 5 - детальніше -
Профітролі з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з вершками 65 4 3 з 5 - детальніше -
Домашні рибні консерви - покроковий рецепт, фото 1 Домашні рибні консерви 95 1 3 з 5 - детальніше -