Укр
Рус
Панакота Десерти Італійська кухня

Кокосова панакота

( 4.8571 4 514 14 оцінок)

4877 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кокосова панакота - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Існує дуже багато різних рецептів приготування цього десерту, над створенням якого завжди намагаються бути оригінальними кондитери. Цей дуже популярний десерт, який подають в кафе і ресторанах, вважається одним з найвишуканіших. Але приготувати його самостійно дуже навіть можна. Саме це настійно рекомендуємо вам зробити, ми і рецепт відповідний приготували. Кокосова панакота - це один з варіантів цих ласощів, володіє оригінальним смаком, неповторним ароматом і виходить дуже ніжним і легким.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кокосова панакота " (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири60.3 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії617 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відмінний варіант приготувати вдома десерт високого кулінарного рівня, витративши мінімум зусиль, використавши кокосове молоко, а особливо приготоване з кокоса самостійно. В окрему ємність наливаємо вершки. Цей інгредієнт можна також замінити йогуртом. Отже, до вершків додаємо желатин і розмішуємо пару хвилин, після чого відставляємо в сторону.

Крок - 1
02

Тепер наливаємо в сотейник кокосове молоко і ставимо його на вогонь. Через хвилину сюди ж додаємо вершки з желатином. Відразу ж насипаємо цукор і кидаємо ванільну паличку або ванільний екстракт.

Крок - 2
03

Тепер все це починаємо перемішувати дерев'яною або силіконовою лопаткою протягом декількох хвилин до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться. Після цього знімаємо сотейник з вогню, а потім вміст пропускаємо через сито, щоб позбутися від грудочок або частинок ванілі.

Крок - 3
04

Ось і всі приготування, які необхідні для кокосової панакоти. Коли суміш трохи охолоне, розливаємо її по скляних формах, даємо ще охолонути до кімнатної температури, а потім відправляємо формочки в холодильник. Приблизно через 3-4 години, дістаємо з холодильника готову панакоту з присмаком екзотики. За цим рецептом цей десерт виходить як кремовий пудинг із смаком і ароматом кокоса.

Крок - 4
05

Перед подачею прикрасимо панакоту свіжими ягодами і листком м'яти. Така смакота виходить нітрохи не гірше ресторанного варіанту ні на смак, ні на вигляд. А задоволення набагато більше, адже що може бути прекрасніше, ніж приготовлена ​​своїми руками смакота, якій раді ваші гості і домочадці. Кокосова панакота - це якраз такий варіант для любителів експериментувати на кухні, спираючись на класичні варіанти. Ніжна, ароматна і неймовірно смачна. Готуйте такий десерт за цим рецептом і розширюйте поле своїх кондитерських можливостей.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Тефтелі ніжні - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі ніжні 90 4 3 з 5 - детальніше -
Теплий пісний салат з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Теплий пісний салат з квасолею 75 4 2 з 5 - детальніше -
Салат Нісуаз - покроковий рецепт, фото 1 Салат Нісуаз 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шашлик з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з яловичини 40 3 2 з 5 - детальніше -
Нирки - покроковий рецепт, фото 1 Нирки 35 5 2 з 5 - детальніше -
Кокосове молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кокосове молоко 20 4 1 з 5 - детальніше -