Укр
Рус
Кава Напої Американська кухня

Кофе Латте

( 4.9545 4 522 22 оцінки)

3779 - переглядів
15 хвилин порцій - 1 складність - 1 з 5
Кофе Латте - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Для всіх любителів кави - рецепт прямо від бариста. Спробуйте дивовижний манхеттенський латте!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кофе Латте" (на 100 грам)

  • Білки3.7 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи12.2 гр.
  • Калорії201 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте саму каву. Для початку подрібніть її і помістіть каву в кавоварку (кава повинна повністю заповнити ємність). Налийте воду в нижню частину варильного блоку, встановіть верх і обережно затягніть. Увімкніть невеликий вогонь або індукційну плиту і відправте каву варитися на кілька хвилин.

Крок - 1
02

Потім займіться шоколадом. Його необхідно розтопити. Для цього помістіть невелику каструлю з водою на плиту і закип'ятіть. Зверху встановіть каструлю з подрібненим шоколадом (можете використовувати темний або молочний шоколад) і розтопіть його, постійно помішуючи, разом з молоком високої жирності, на водяній бані.

Крок - 2
03

Не знімаючи каструлю з розтопленим шоколадом з вогню, додайте в неї арахісове масло і добре перемішайте, до отримання однорідної більш густої консистенції.

Крок - 3
04

Тим часом засипте мигдальні пластівці в антипригарну сковороду і помістіть на плиту. Підсмажте мигдалеві пластівці, постійно помішуючи, до появи золотистого відтінку. Коли мигдаль стане коричневою, налийте в сковорідку молоко, перемішайте і нагрійте все приблизно до 60 градусів (не кип'ятіть!).

Крок - 4
05

Злийте мигдаль з молоком через сито. Потім помістіть мигдальне молоко в склянку з вінчиком і акуратно збийте, до утворення піни.

Крок - 5
06

Далі створіть шарами каву латте. Налийте у високу склянку шоколадну суміш з арахісовим маслом. Потім обережно налийте приблизно раніше вспінене молоко, щоб шари не змішалися (можете допомогти собі ложкою, що лежить на келиху).

Крок - 6
07

Почекайте деякий час, щоб шари з'єдналися. Потім обережно залийте заварену раніше каву і залишене вспінене молоко зверху. Посипте каву висушеними мигдальними пластівцями і насолоджуйтеся чудовим гарячим напоєм.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Бастурма в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма в домашніх умовах 55 4 3 з 5 - детальніше -
Плюшки на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Плюшки на дріжджах 85 4 3 з 5 - детальніше -