Укр
Рус
Кава Напої Шведська кухня

Кава латте по-домашньому

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

738 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Кава латте по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Шведська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Смачну чашку кави можна приготувати і в домашніх умовах. Всього п'ять хвилин і ваш латте в три шари готовий. Для цього вам знадобиться спінювач молока, але можна обійтися і без нього.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кава латте по-домашньому" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи11.1 гр.
  • Калорії101 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування кави латте по - домашньому з підготовки молока. Для цього відміряйте потрібну кількість молока. Його можна використовувати будь-якої жирності, яке вам більше подобається. Помістивши молоко в глечик або будь - яку іншу, зручну для вас, ємність, нагрійте на маленькому вогні до стану добре теплого. Тепле молоко перелийте в чашку.

Крок - 1
02

Тепер вам знадобиться такий прилад, як спінювач молока. Ще його називають капучинатором. Це ручний міні міксер, за допомогою якого дуже швидко і зручно можна отримати прекрасну піну з молока. Помістіть міксер в чашку з молоком і протягом декількох хвилин збивайте до отримання пишної піни. Якщо ж у вас немає цього дивовижного приладу, його можна замінити декількома способами. Наприклад, візьміть високу посудину, налийте в неї молоко, трохи нахиліть і скористайтеся звичайним міксером. Або ж можна використовувати звичайну банку з кришкою. Налийте тепле молоко, закрийте банку кришкою і швидко потрясіть, поки молоко не спіниться.

Крок - 2
03

Попередньо підготуйте склянку для латте. Перелийте в нього підготовлене молоко, разом з отриманою пінкою. Візьміть окрему чисту чашку, насипте в неї необхідну кількість розчинної кави і цукру. Залийте окропом і ретельно розмішайте. Тепер, для зручності, можете перелити заварену каву в сливочник.

Крок - 3
04

Поверніться до склянки з молоком і піною. Акуратно, не поспішаючи перелийте в неї каву. У вас повинно вийти три шари: світлий, темний і знову світлий. Адже латте - це кавовий напій, який утворює тришарову суміш з молока, кави і піни. За допомогою ложки укладіть зверху красиво пінку і ваша кава латте по - домашньому готова. Смачного!

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Котлети гречаники - покроковий рецепт, фото 1 Котлети гречаники 45 3 2 з 5 - детальніше -
Буріто зі свининою і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Буріто зі свининою і овочами 40 6 3 з 5 - детальніше -
Гриби мариновані опеньки - покроковий рецепт, фото 1 Гриби мариновані опеньки 75 1 3 з 5 - детальніше -
Солодкі оладки з кабачків - покроковий рецепт, фото 1 Солодкі оладки з кабачків 40 3 3 з 5 - детальніше -