Укр
Рус
Галушки Перші страви Російська кухня

Кльоцки картопляні

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

1302 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Кльоцки картопляні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня, Німецька кухня, Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Кльоцки картопляні з грибною начинкою - страва німецької кухні, нагадує українські галушки, з якими у галушок багато спільного. Особливо апетитними наші галушки робить чудова начинка з бекону, цибулі і грибів. Страва смачна і ситна. Як її приготувати, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кльоцки картопляні" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи16.7 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю очистіть від шкірки, вимийте, наріжте великими шматочками і відправте в каструлю з водою. Всипте сіль, поставте каструлю на вогонь і відваріть картоплю до м'якості.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Гриби (у нас шиітаке, але можна взяти і шампіньйони) теж подрібніть кубиками.

Крок - 3
04

Так само поступіть з беконом. У всіх трьох випадках нарізка повинна бути дуже дрібною.

Крок - 4
05

Розігрійте на антипригарній сковороді рослинне масло і відправте туди нарізаний бекон. Коли він трохи підсмажиться, додайте подрібнену цибулю і перемішайте.

Крок - 5
06

Надішліть на сковороду гриби, посоліть і поперчіть за смаком і, помішуючи, смажте все разом до готовності.

Крок - 6
07

З вареної картоплі злийте воду і поставте каструлю з картоплею на 30 секунд на сильний вогонь, щоб випарувати залишки вологи.

Крок - 7
08

Продавіть варену картоплю через прес в миску. Натріть туди ж мускатний горіх. Покладіть шматочок вершкового масла. Всипте сіль і чорний мелений перець. Додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 8
09

У каструлі для варіння галушок доведіть воду до кипіння, а потім знизьте температуру до 90 градусів Цельсія. З картопляного тіста сформуйте невеликі коржі і викладіть в центр кожного грибну начинку.

Крок - 9
10

З'єднайте краї коржів над начинкою і сформуйте кульки. Надішліть отримані заготовки в гарячу воду, накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 10 хвилин. Галушки картопляні повинні спливти на поверхню, що свідчить про їх готовність.

Крок - 10
11

Розтопіть на сковороді вершкове масло. Петрушку вимийте, просушіть, подрібніть ножем, відправте в сковороду з маслом і злегка припустіть.

Крок - 11
12

Шумівкою вийміть готові галушки з каструлі, викладіть на блюдо сервіровки і полийте зверху соусом з вершкового масла з петрушкою. Подавайте картопляні галушки з грибною начинкою гарячими. Страва м'яка, ніжна, соковита і дивно смачна. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Запечений короп з медом - покроковий рецепт, фото 1 Запечений короп з медом 90 4 3 з 5 - детальніше -
Ванільний зефір - покроковий рецепт, фото 1 Ванільний зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе з курки 50 3 3 з 5 - детальніше -