Укр
Рус
Розсольник Перші страви Російська кухня

Класичний розсольник на яловичому бульйоні

( 4.8438 4 532 32 оцінки)

3512 - переглядів
75 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Класичний розсольник на яловичому бульйоні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Рецепт традиційного суперсмачного класичного розсольнику на яловичому бульйоні з картоплею і кропом. Дуже рекомендуємо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний розсольник на яловичому бульйоні" (на 100 грам)

  • Білки3 гр.
  • Жири1.9 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії53 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Помите м'ясо яловичини покладіть в глибоку каструлю, додайте цілу (вимиту і очищену від шкірки) моркву, очищений корінь петрушки і корінь селери. Потім додайте в каструлю розрізану цибулю-порей, також додайте стебла свіжого кропу і петрушки.

Крок - 1
02

Додайте в каструлю спеції: сіль, запашний перець і лавровий лист.

Крок - 2
03

Залийте в каструлю воду, щоб повністю покрити всі інгредієнти. Надішліть ємність з вмістом на плиту, доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і варіть м'ясо і овочі до повної їх готовності.

Крок - 3
04

Тим часом солоні огірки промийте під проточною водою (не обов'язково). Очистіть огірки від шкірки і натріть на крупній тертці.

Крок - 4
05

Через певний час, вийміть відварене м'яке м'ясо і овочі з бульйону і почекайте, поки вони трохи охолонуть, викиньте стебла кропу і петрушки (вони вже більше не знадобляться). А в ще киплячий бульйон засипте раніше натерті солоні огірки, ретельно перемішайте і залиште кипіти.

Крок - 5
06

Відварену раніше моркву, корінь петрушки і селери викладіть на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками. Очистіть м'ясо від кісток (якщо використовуєте м'ясо на кістці), викладіть на кухонну дошку м'якоть і розріжте її на більш дрібні шматочки.

Крок - 6
07

Коли огірки в каструлі стануть м'якими, додайте до них нарізані овочі і подрібнене м'ясо, доведіть суп до кипіння. Пробуйте на цьому етапі, і при необхідності долийте в каструлю мариновану воду з огірків, можливо трохи солі.

Крок - 7
08

Тепер приправте суп густими вершками високої жирності, змішаними з просіяним борошном. Очистіть картоплю від шкірки, наріжте її дрібними кубиками і приготуйте заздалегідь окремо (можна варити в паралель з самим супом). Подавайте класичний розсольник на яловичому бульйоні з відвареною картоплею, і посипавши свіжим нарізаним кропом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Локшина рамен - покроковий рецепт, фото 1 Локшина рамен 75 6 3 з 5 - детальніше -
Буженина по-домашньому - покроковий рецепт, фото 1 Буженина по-домашньому 80 1 2 з 5 - детальніше -