Укр
Рус
Легкі салати Салати Естонська кухня

Класичний вінегрет

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

916 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Класичний вінегрет - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Класичний вінегрет - один з найбільш популярних, доступних і дуже корисних зимових салатів. Готується страва дуже просто і швидко. При цьому вінегрет може відмінно доповнити не тільки сімейну вечерю, але і стати повноцінною стравою для обіду і сніданку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний вінегрет" (на 100 грам)

  • Білки1.4 гр.
  • Жири2 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії63 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибокій каструлі доведіть воду до кипіння. Попередньо вимиті картопля і морква, опустіть в окріп, посоліть і варіть до готовності. Буряк варіть окремо, щоб уникнути фарбування інших овочів.

Крок - 1
02

Приготуйте велику миску або салатник, в якому буде зручно змішувати готові інгредієнти. Попередньо очищену від шкірки варений буряк, наріжте невеликими кубиками і перекладіть в приготовлену миску.

Крок - 2
03

У маринованих огірків видаліть хвостики. Наріжте їх такими ж за розміром кубиками і додайте до буряка.

Крок - 3
04

Щоб спростити нарізку цибулі, розріжте цибулину навпіл, а потім кожну половинку подрібніть соломкою або маленькими кубиками і пересипте до вже нарізаним овочам.

Крок - 4
05

Пучок попередньо вимитого свіжого кропу дрібно наріжте і відправте в загальну ємність.

Крок - 5
06

Підготовлений зелений горошок висипте в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 6
07

З квашеної капусти попередньо злийте зайву рідину і перекладіть її до решти інгредієнтів. Тепер переходимо до овочів, які готуються на вогні. Готовність перевіряємо ножем. Овочі повинні бути м'якими і легко проколюватися.

Крок - 7
08

Охолоджені моркву і картоплю, очищаємо від шкірки і нарізаємо такими ж кубиками, як і інші овочі, пересипаємо в загальний салатник.

Крок - 8
09

Готовий салат заправляємо оливковою олією, перчимо і солимо за смаком, акуратно перемішуємо. Смачне і корисне блюдо готове, можна приступати до дегустації. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Солянка з капусти з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Солянка з капусти з м’ясом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Лазанья з фаршем і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з фаршем і грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -
Шарлотка на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка на кефірі 90 3 3 з 5 - детальніше -