Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Класичний торт Снікерс

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1307 - переглядів
100 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Класичний торт Снікерс - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Апетитний і ароматний торт для справжніх ласунів. Снікерс - це соковитий, ніжний і вишуканий торт, але все ж на смак він не сильно схожий з батончиком, які мають таку ж назву. Приготувати сам торт зовсім не складно, головне не відхилятися від покрокового рецепта.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний торт Снікерс" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири27.7 гр.
  • Вуглеводи29.6 гр.
  • Калорії397 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для тіста збийте в мисці з допомогою міксера курячі яйця, цукор, ванільний цукор і сіль близько 7-8 хвилин до вершкового стану.

Крок - 1
02

Поступово вмішайте молоко, йогурт і вершкове масло. Нарешті, додайте в миску просіяне борошно, какао, розпушувач і добре все збийте, до однорідної не надто густої маси.

Крок - 2
03

Утворене тісто помістіть в форму для випічки, попередньо вистелену папером для випічки, розгладьте по всій ємності і випікайте при температурі 180 градусів в попередньо розігрітій духовці протягом приблизно 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і випікайте пиріг ще близько 30 хвилин. Випічка повинна повністю охолонути, а потім її можна вийняти з форми і нарізати на 3 частини.

Крок - 3
04

Для начинки майбутнього торта високої жирності вершки жорстко збийте з загустителем в окремій мисці.

Крок - 4
05

В іншій мисці сир маскарпоне, арахісове масло, згущене молоко з цукром і ванільну пасту перемішайте, до однорідної негустої маси. Готовий смачний арахісовий крем.

Крок - 5
06

Першу основу для торта (корж) помістіть на тарілку і закрийте кільцем для формування випічки. Рясно промажте частиною карамельного соусу (використовуйте готовий карамельний соус або пасту).

Крок - 6
07

Потім добре промажте пиріг частиною крему з арахісових вершків, і посипте несолоним арахісом.

Крок - 7
08

Тепер йде друга основа пирога, з ще однією частиною карамельного соусу, покриттям арахісово -вершкового крему і залишившийся арахіс. Останній пиріг укладається, просочується карамельним соусом і покривається залишеними вершками. Торт повинен тепер залишатися на ніч (не менше 6-8 годин) в холодильнику.

Крок - 8
09

На наступний день рамка для торта забирається, і випічку можна прикрашати. Для цього розтопіть темний шоколад, масло і вершки на водяній бані і розподіліть утворений крем по поверхні торта, щоб він м'яко стікав по краях.

Крок - 9
10

На контурах між шоколадом і вершками розподіліть навколо арахіс. Для утворення красивих трояндочок поверх виробу, збийте вершки, загусник і арахісове масло. Надішліть цю масу в кондитерський мішечок із зіркоподібним носиком і видавіть поверх торта.

Крок - 10
11

Нарешті, наріжте батончик снікерс невеликими шматочками і розташуйте їх в середині торта, як вежа. Готовий класичний торт снікерс. Ви можете знову помістити його в холодильник на 1-2 години або відразу ж насолодитися ним.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Спартак - покроковий рецепт, фото 1 Торт Спартак 120 7 3 з 5 - детальніше -
Солянка рибна - покроковий рецепт, фото 1 Солянка рибна 90 6 3 з 5 - детальніше -
Ікра баклажанна - покроковий рецепт, фото 1 Ікра баклажанна 50 1 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з м’ясом 55 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лагман по уйгурськи - покроковий рецепт, фото 1 Лагман по уйгурськи 85 4 4 з 5 - детальніше -
Оладки на ряжанці - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на ряжанці 45 3 3 з 5 - детальніше -
Велика ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Велика ватрушка 85 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг курник з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг курник з листкового тіста 75 4 3 з 5 - детальніше -