Апетитний і ароматний торт для справжніх ласунів. Снікерс - це соковитий, ніжний і вишуканий торт, але все ж на смак він не сильно схожий з батончиком, які мають таку ж назву. Приготувати сам торт зовсім не складно, головне не відхилятися від покрокового рецепта.
Для тіста збийте в мисці з допомогою міксера курячі яйця, цукор, ванільний цукор і сіль близько 7-8 хвилин до вершкового стану.
Поступово вмішайте молоко, йогурт і вершкове масло. Нарешті, додайте в миску просіяне борошно, какао, розпушувач і добре все збийте, до однорідної не надто густої маси.
Утворене тісто помістіть в форму для випічки, попередньо вистелену папером для випічки, розгладьте по всій ємності і випікайте при температурі 180 градусів в попередньо розігрітій духовці протягом приблизно 20 хвилин. Потім зменшіть температуру до 160 градусів і випікайте пиріг ще близько 30 хвилин. Випічка повинна повністю охолонути, а потім її можна вийняти з форми і нарізати на 3 частини.
Для начинки майбутнього торта високої жирності вершки жорстко збийте з загустителем в окремій мисці.
В іншій мисці сир маскарпоне, арахісове масло, згущене молоко з цукром і ванільну пасту перемішайте, до однорідної негустої маси. Готовий смачний арахісовий крем.
Першу основу для торта (корж) помістіть на тарілку і закрийте кільцем для формування випічки. Рясно промажте частиною карамельного соусу (використовуйте готовий карамельний соус або пасту).
Потім добре промажте пиріг частиною крему з арахісових вершків, і посипте несолоним арахісом.
Тепер йде друга основа пирога, з ще однією частиною карамельного соусу, покриттям арахісово -вершкового крему і залишившийся арахіс. Останній пиріг укладається, просочується карамельним соусом і покривається залишеними вершками. Торт повинен тепер залишатися на ніч (не менше 6-8 годин) в холодильнику.
На наступний день рамка для торта забирається, і випічку можна прикрашати. Для цього розтопіть темний шоколад, масло і вершки на водяній бані і розподіліть утворений крем по поверхні торта, щоб він м'яко стікав по краях.
На контурах між шоколадом і вершками розподіліть навколо арахіс. Для утворення красивих трояндочок поверх виробу, збийте вершки, загусник і арахісове масло. Надішліть цю масу в кондитерський мішечок із зіркоподібним носиком і видавіть поверх торта.
Нарешті, наріжте батончик снікерс невеликими шматочками і розташуйте їх в середині торта, як вежа. Готовий класичний торт снікерс. Ви можете знову помістити його в холодильник на 1-2 години або відразу ж насолодитися ним.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти