Укр
Рус
Торти Випічка Кухня Швеції

Класичний торт медовик з заварним кремом

( 4.7000 4 510 10 оцінок)

695 - переглядів
80 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Класичний торт медовик з заварним кремом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Класичний торт медовик з заварним кремом з манної крупи і хрусткими горіхами. Ефектний десерт не тільки на свята!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний торт медовик з заварним кремом" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири19.3 гр.
  • Вуглеводи36.8 гр.
  • Калорії345 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться приготуванням самого коржа для торта. Розтопіть вершкове масло і рідкий мед в каструлі на повільному вогні. Додайте до них цукрову пудру, перемішайте, і протоміть, до утворення однорідної рідкої маси. Відставте каструлю з вмістом, щоб охолодити.

Крок - 1
02

Просійте борошно і соду в чашу кухонного комбайна (залиште невелику кількість борошна, щоб заповнити тісто).

Крок - 2
03

Додайте в чашу з борошном куряче яйце і сметану високої жирності (краще навіть домашнього приготування). Ретельно перемішайте вміст на середній швидкості. Поступово влийте в чашу до решти продуктів охолоджену медову масу і ретельно перемішайте все, до утворення тіста.

Крок - 3
04

Викладіть приготоване тісто на присипану борошном поверхню і вимісіть руками. Потім розкачайте тісто з допомогою качалки до товщини близько 3 мм.

Крок - 4
05

Далі акуратно виріжте 3 однакових кола з тіста, використовуючи кругле блюдо. Надішліть кола з тіста в деко, викладений папером для випічки.

Крок - 5
06

Мигдаль трохи подрібніть (не обов'язково), і надішліть в миску. Додайте в миску волоські горіхи і залийте все окропом, процідіть і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 6
07

Надішліть вершкове масло, мед і тростинний цукор в каструлю, варіть вміст на повільному вогні, помішуючи. Готуйте, поки інгредієнти повністю не змішаються.

Крок - 7
08

Додайте в утворену масу раніше подрібнені горіхи і ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

Далі помістіть гарячу горіхову масу поверх кілець з тіста. Надішліть в попередньо розігріту духовку і випікайте підготовлені коржі при 180 градусах протягом 13-15 хвилин.

Крок - 9
10

Замочіть манку в теплому молоці. Закип'ятіть молоко, що залишилося. Залийте змочену кашу в кипляче молоко і варіть, постійно помішуючи до повного загустіння вмісту.

Крок - 10
11

Змішайте вершкове масло з тростинним цукром в пухнасту масу. Поступово додайте в підготовлену масу, відварену манну крупу і трохи перемішайте. Охолодіть в холодильнику близько 2-3 годин.

Крок - 11
12

Тепер викладіть перший корж на підставку і рясно промажте заварним кремом, поверх покладіть наступний корж і повторіть з іншими продуктами. Сформуйте 3 поверхи. Поставте готовий класичний торт медовик з заварним кремом в холодильник на ніч. На смак він найкраще на другий, третій день, коли коржі досить пом'якшуються.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Юшка з коропа - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з коропа 60 6 2 з 5 - детальніше -
Лазанья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Лазанья з морепродуктами 60 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по французьки 50 4 3 з 5 - детальніше -
Класичний салат цезар - покроковий рецепт, фото 1 Класичний салат цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кисіль з полуниці - покроковий рецепт, фото 1 Кисіль з полуниці 20 5 2 з 5 - детальніше -
Бограч - покроковий рецепт, фото 1 Бограч 65 6 4 з 5 - детальніше -
Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -
Канапе з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з м’ясом 40 4 3 з 5 - детальніше -