Укр
Рус
Салати з морепродуктами Салати Гавайська кухня

Класичний салат з кальмарів

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

902 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Класичний салат з кальмарів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Гавайська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Класичний салат з кальмарів містить невелику кількість інгредієнтів. Крім головного морепродукту, в нього входять овочі, які надають соковитість, і спеції, які роблять смак страви досконалим, а аромат апетитним. Салат виходить гармонійним за смаком, дієтичним і поживним за рахунок вмісту легкозасвоюваного білка. Як його приготувати, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний салат з кальмарів" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії90 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Салатні листя (бажано взяти салатний мікс) вимийте, обтрусіть від вологи і наріжте соломкою.

Крок - 1
02

Помідори-чері вимийте і в залежності від розміру розріжте навпіл або на четвертинки.

Крок - 2
03

Зробіть заправку для салату. В одній ємності з'єднайте оливкову олію, бальзамічний оцет, сливовий сироп і лимонний порошок. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Розігрійте нержавіючу сковороду або каструлю на сильному вогні протягом 1 хвилини і відправте туди очищеного кальмара. Знизьте вогонь до середнього, накрийте ємність кришкою і почекайте 5 хвилин.

Крок - 4
05

Вийміть приготованого кальмара, остудіть і наріжте кільцями.

Крок - 5
06

Сервіруйте закуску. На блюдо для подачі викладіть нарізані салатні листя. Зверху покладіть кільця кальмара. Поруч і зверху викладіть половинки помідорів-чері.

Крок - 6
07

Полийте все раніше приготовленою заправкою. Класичний салат з кальмарів готовий. У ньому мінімум інгредієнтів, зате вони ідеально поєднуються між собою, відтіняючи і доповнюючи смак один одного. Салат виходить легким, терпко-солодким, дуже смачним і ароматним.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирні палички в паніровці - покроковий рецепт, фото 1 Сирні палички в паніровці 50 3 2 з 5 - детальніше -
Спаржа, запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Спаржа, запечена в духовці 40 3 2 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза 40 4 3 з 5 - детальніше -