Укр
Рус
Прості салати Салати Російська кухня

Класичний олів’є з ковбасою

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

2017 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Класичний олів’є з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Щодня серед господинь не припиняють вщухати суперечки на тему, яким повинен бути класичний салат олів'є. Одні кажуть, що рецепт повинен мати у вмісті курку. У опонентів переважає свинина. Але є і такі, що ніколи не замінять в страві варену ковбасу. Скільки б не придумували нових рецептів цього салату, але класичний олів'є з ковбасою ніколи не забудеться.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний олів’є з ковбасою" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири9.4 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуємо всі необхідні овочі до майбутнього салату. Велику каструлю з водою помістіть на плиту і доведіть до кипіння. Потім закиньте в окріп картоплю (можна навіть в шкірці) і відварюйте до повної готовності, близько 25 хвилин. Охолодіть овоч, а потім звільніть від шкірки і залиште на час до подальшого використання.

Крок - 1
02

Потім поставте невеликий сотейник з водою на плиту і скип'ятіть. Надішліть в окріп курячі яйця і відварюйте приблизно 10 хвилин, потім витягніть шумівкою і помістіть в холодну воду. Після, акуратно очистіть остиглі яйця від шкаралупи.

Крок - 2
03

Далі, за допомогою кухонної товкушки, розімніть в неглибокій мисці остиглу картопля в густе пюре. Додайте до нього заздалегідь нарізані невеликими кубиками курячі яйця.

Крок - 3
04

Тепер викладіть на обробну дошку хрусткі консервовані огірки і наріжте їх гострим ножем невеликими квадратами. Нарізаний огірок так само відправте в миску до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Далі виберіть найулюбленішу вами варену ковбасу (бажано, щоб без шматочків сала), покладіть на обробну дошку і наріжте дрібними кубиками. Її теж відправте в миску до овочів.

Крок - 5
06

Додайте так само в ємність з нарізаними продуктами консервований горошок. Якщо захочете використовувати заморожений горох, то попередньо приваріть його трохи.

Крок - 6
07

Потім приправте вміст миски часниковим порошком або видавіть свіжі зубчики через чеснокодавку, приперчіть чорним меленим перцем і посоліть.

Крок - 7
08

Тепер додайте майонез (краще, коли високої жирності) і ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 8
09

Ви отримали класичний олів'є з ковбасою. Салат можна подати, виклавши певним тортом на блюдо, приправивши майонезом і прикрасивши зеленим горошком. Додайте до салату нарізані овочі і зелень і швидше пробувати.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вінегрет - покроковий рецепт, фото 1 Вінегрет 20 4 1 з 5 - детальніше -
Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з начинкою 80 3 3 з 5 - детальніше -
Борщ з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з яловичиною 70 5 3 з 5 - детальніше -