Укр
Рус
Перець фарширований Другі страви Російська кухня

Класичний фарширований перець

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

624 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Класичний фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ніч Хеллоуїна вже тут! З примарним класичним фаршированим перцем ваша сімейна вечеря буде цікавіше і смачніше.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний фарширований перець" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири3.1 гр.
  • Вуглеводи12.7 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою головного інгредієнта цієї страви. Для цього ретельно вимийте і промокніть рушником болгарський перець (краще вибирати продукт різного кольору і розміром побільше). Далі акуратно гострим ножем зріжте «капелюшок» в кожному перці, видаліть кісточки, і виріжте так звану мордочку (як на хеллоуїн).

Крок - 1
02

У великій каструлі закип'ятіть воду. Перці з раніше відрізаними «капелюшками» покладіть в окріп і варіть приблизно 5 хвилин. Коли перець стане м'яким, дістаньте його з води і відкладіть поки в сторону.

Крок - 2
03

Потім помістіть чавунну сковороду на плиту, налийте в неї оливкове або рослинне масло і прогрійте. Надішліть в сковороду попередньо вимите, і нарізане невеликими шматочками куряче філе, посипте м'ясо кмином, додайте часниковий порошок, порошок чилі, чорний мелений перець, сіль і ретельно все перемішайте. Запікайте м'ясо близько 5 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 3
04

Додайте в сковороду консервовані помідори, нарізані часточками, перемішайте і продовжуйте варити, поки курка не буде повністю готова.

Крок - 4
05

У велику миску перекладіть обсмажену курку і охолодіть до кімнатної температури. Додайте в м'ясну суміш заздалегідь відварений рис (краще довгозернистий), консервовану червону квасолю і попередньо натертий на крупній тертці твердий сир. Ретельно все перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 5
06

Утворену масу акуратно укладіть в кожен перчик і трохи утрамбуйте. Зверху кожен нафарширований перець посипте сиром, що залишився і накрийте «капелюшками».

Крок - 6
07

Додайте фаршировані перці на деко, застелене пергаментом, відправте в розігріту попередньо духовку і випікайте при 180 градусах приблизно 30 хвилин. Класичний фарширований перець подавайте гарячим у супроводі сметани або іншого улюбленого соусу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вино зі сливи з кісточками - покроковий рецепт, фото 1 Вино зі сливи з кісточками 30 1 2 з 5 - детальніше -
Окрошка на мінеральній воді - покроковий рецепт, фото 1 Окрошка на мінеральній воді 45 6 2 з 5 - детальніше -
Ліниві вареники з сиру - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві вареники з сиру 50 4 3 з 5 - детальніше -
?>