Укр
Рус
Чізкейк Випічка Американська кухня

Класичний чізкейк

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

636 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Класичний чізкейк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

З цього легкого рецепту виходить кремоподібний ультра гладкий чізкейк з ванільною скоринкою. Це абсолютно чарівно і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний чізкейк" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи26.1 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 160 градусів. Вистеліть (23 см) сковороду пергаментним папером внизу і змастіть боки. Змішайте інгредієнти для коржа в невеликій мисці: крихти печива, топлене вершкове масло і цукор. Викладіть підготовлену суміш на дно і вгору по стінках форми. Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте корж близько 10 хвилин, потім дайте йому охолонути.

Крок - 1
02

Зменшіть температуру духовки до 140 градусів. У великій мисці збийте вершковий сир, цукор і борошно на низькій швидкості, поки вони повністю не змішаються і не стануть однорідними. Обов'язково використовуйте низьку швидкість, щоб зменшити кількість повітря, що додається в тісто, яке може викликати тріщини. Очистіть стінки миски.

Крок - 2
03

Додайте сметану і ванільний екстракт і перемішайте на низькій швидкості до однорідного стану.

Крок - 3
04

Додайте курячі яйця по одному, повільно перемішуючи після кожного додавання. При необхідності зіскребіть стінки ємності, щоб переконатися, що все добре перемішано. Вилийте сирне тісто в форму на корж.

Крок - 4
05

Накрийте форму з зовнішньої сторони алюмінієвою фольгою, щоб вода з водяної бані не могла потрапити всередину. Помістіть форму пружинну в іншу більшу форму. Наповніть зовнішню каструлю досить теплою водою, щоб вона доходила приблизно до середини стінок форми. Вода не повинна підніматися вище верхнього краю алюмінієвої фольги на піддоні з пружинною формою. Випікайте в духовці приблизно 50 хвилин. Центр повинен бути твердим, але все одно захитався.

Крок - 5
06

Вимкніть духовку і залиште дверцята закритою на 30 хвилин. Чізкейк продовжить готуватися, але також почне повільно остигати. Відкрийте дверцята духовки протягом 30 хвилин, щоб чізкейк продовжував повільно остигати. Цей процес допомагає запобігти розтріскуванню. Дістаньте чізкейк з духовки і упаковки на водяній бані і поставте в холодильник на 5-6 годин або на ніч, поки він не стане твердим.

Крок - 6
07

Вийміть чізкейк класичний з формочки і викладіть на блюдо. Охолодіть випічку до подачі на стіл. Подавайте чізкейк з улюбленими начинками.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з баранини 35 8 2 з 5 - детальніше -
Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Гаспачо з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з полуницею 40 3 2 з 5 - детальніше -
Фрикадельки на пару - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки на пару 80 4 3 з 5 - детальніше -
Буженина зі свинини в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Буженина зі свинини в фользі 95 5 3 з 5 - детальніше -