Укр
Рус
Чізкейк Випічка Американська кухня

Класичний чізкейк

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

594 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Класичний чізкейк - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

З цього легкого рецепту виходить кремоподібний ультра гладкий чізкейк з ванільною скоринкою. Це абсолютно чарівно і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний чізкейк" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи26.1 гр.
  • Калорії288 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 160 градусів. Вистеліть (23 см) сковороду пергаментним папером внизу і змастіть боки. Змішайте інгредієнти для коржа в невеликій мисці: крихти печива, топлене вершкове масло і цукор. Викладіть підготовлену суміш на дно і вгору по стінках форми. Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте корж близько 10 хвилин, потім дайте йому охолонути.

Крок - 1
02

Зменшіть температуру духовки до 140 градусів. У великій мисці збийте вершковий сир, цукор і борошно на низькій швидкості, поки вони повністю не змішаються і не стануть однорідними. Обов'язково використовуйте низьку швидкість, щоб зменшити кількість повітря, що додається в тісто, яке може викликати тріщини. Очистіть стінки миски.

Крок - 2
03

Додайте сметану і ванільний екстракт і перемішайте на низькій швидкості до однорідного стану.

Крок - 3
04

Додайте курячі яйця по одному, повільно перемішуючи після кожного додавання. При необхідності зіскребіть стінки ємності, щоб переконатися, що все добре перемішано. Вилийте сирне тісто в форму на корж.

Крок - 4
05

Накрийте форму з зовнішньої сторони алюмінієвою фольгою, щоб вода з водяної бані не могла потрапити всередину. Помістіть форму пружинну в іншу більшу форму. Наповніть зовнішню каструлю досить теплою водою, щоб вона доходила приблизно до середини стінок форми. Вода не повинна підніматися вище верхнього краю алюмінієвої фольги на піддоні з пружинною формою. Випікайте в духовці приблизно 50 хвилин. Центр повинен бути твердим, але все одно захитався.

Крок - 5
06

Вимкніть духовку і залиште дверцята закритою на 30 хвилин. Чізкейк продовжить готуватися, але також почне повільно остигати. Відкрийте дверцята духовки протягом 30 хвилин, щоб чізкейк продовжував повільно остигати. Цей процес допомагає запобігти розтріскуванню. Дістаньте чізкейк з духовки і упаковки на водяній бані і поставте в холодильник на 5-6 годин або на ніч, поки він не стане твердим.

Крок - 6
07

Вийміть чізкейк класичний з формочки і викладіть на блюдо. Охолодіть випічку до подачі на стіл. Подавайте чізкейк з улюбленими начинками.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Плов з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Плов з куркою 60 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Салат з буряка з часником - покроковий рецепт, фото 1 Салат з буряка з часником 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Желе з агару - покроковий рецепт, фото 1 Желе з агару 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>