Укр
Рус
Салати з мясом Салати Російська кухня

Класичний олів’є з м’ясом яловичини

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

791 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Класичний олів’є з м’ясом яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити, Нарізати

опис

Один з найпопулярніших і улюблених салатів, без якого не обходиться жодне застілля. Приготуйте страву за нашим класичним рецептом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний олів’є з м’ясом яловичини" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи8.9 гр.
  • Калорії80 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Овочі ретельно вимийте під проточною водою. Картоплю і моркву відваріть до готовності. Остудіть, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. Всипте у велику глибоку миску.

Крок - 1
02

Яловичину також відваріть в підсоленій воді. За бажанням, можна додати лавровий лист і перець духмяний горошком. У класичному рецепті використовується яловичина. Але в разі необхідності, можна замінити її свининою, курятиною або іншим м'ясом. Наріжте м'якоть невеликими шматочками і відправте до овочів.

Крок - 2
03

Маринований перець і огірки також подрібніть і додайте до решти інгредієнтів. Ретельно перемішайте.

Крок - 3
04

Для заправки салату використовуйте густий і жирний майонез. Це важливо, щоб при подачі салат тримав форму і не розтікався. Можна замінити соус жирно. сметаною або грецьким йогуртом. Додайте в суміш сіль і майонез. Переміксуйте до однорідного стану.

Крок - 4
05

Щоб страва виглядала ефектніше, подавайте її порційно. Для цього скористайтеся спеціальною металевою формочкою. Щоб суміш добре тримала форму і не розсипалася, попередньо відправте салат в холодильник на 20-30 хвилин.

Крок - 5
06

Розмістіть формочку на плоскому блюді і заповніть її салатом. Намагайтеся укладати суміш максимально щільно і рівномірно, щоб не утворилося порожнеч. Вирівняйте верхівку і акуратно зніміть форму. Прикрасьте страву свіжою зеленню і подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Печеня з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з грибами 70 6 3 з 5 - детальніше -
Брускетта з лососем і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з лососем і сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -
Баклажани із зеленню і часником - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани із зеленню і часником 50 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк з індички - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з індички 30 4 3 з 5 - детальніше -