Класичний французький гарячий бутерброд — апетитний сендвіч із пряним яловичим фаршем та твердим сиром. Страва смажиться на сковороді, тому нагадує рум'яні грінки з м'ясною начинкою. Як приготувати класичний гарячий бутерброд по-французьки, читайте в рецепті.
Розігрійте на сковороді олію для смаження (рекомендуємо використовувати оливкову, так як вона найкорисніша) і відправте туди яловичий фарш. Помішуючи, смажте, поки м'ясо не змінить колір.
Після цього приправте яловичину вустерширським соусом, томатним кетчупом, гірчицею та цукром (бажано коричневим). Всипте мелений перець (чорний та чилі), а також сіль.
Часник очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем або пропустіть через часникодавку, а потім додайте в загальну масу.
Перемішайте вміст сковорідки, повністю доведіть м'ясо до готовності та зніміть із плити.
Твердий сир натріть на великій тертці і присипте скибочку білого хліба.
Зверху викладіть раніше приготований пряний яловичий фарш. Його також присипте тертим сиром.
Покладіть на сир другу скибочку хліба і змастіть зверху майонезом.
Розігрійте на плиті суху сковороду і викладіть на неї бутерброд, що вийшов, майонезом вниз. Смажте до зарум'янювання.
Поки підсмажується один бік, змастіть інший майонезом.
Переверніть сендвіч, щоб підсмажити зі зворотного боку. Класичний французький гарячий бутерброд подавайте до столу відразу після приготування, попередньо розрізавши навпіл по діагоналі. Він виходить соковитим, ароматним та чудово смачним. Доповнити подачу можна хрусткими картопляними чіпсами. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти