Укр
Рус
Бутерброди Закуски Французька кухня

Класичний французький гарячий бутерброд

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

811 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Класичний французький гарячий бутерброд - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Класичний французький гарячий бутерброд — апетитний сендвіч із пряним яловичим фаршем та твердим сиром. Страва смажиться на сковороді, тому нагадує рум'яні грінки з м'ясною начинкою. Як приготувати класичний гарячий бутерброд по-французьки, читайте в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичний французький гарячий бутерброд" (на 100 грам)

  • Білки11.3 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи15 гр.
  • Калорії232 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте на сковороді олію для смаження (рекомендуємо використовувати оливкову, так як вона найкорисніша) і відправте туди яловичий фарш. Помішуючи, смажте, поки м'ясо не змінить колір.

Крок - 1
02

Після цього приправте яловичину вустерширським соусом, томатним кетчупом, гірчицею та цукром (бажано коричневим). Всипте мелений перець (чорний та чилі), а також сіль.

Крок - 2
03

Часник очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем або пропустіть через часникодавку, а потім додайте в загальну масу.

Крок - 3
04

Перемішайте вміст сковорідки, повністю доведіть м'ясо до готовності та зніміть із плити.

Крок - 4
05

Твердий сир натріть на великій тертці і присипте скибочку білого хліба.

Крок - 5
06

Зверху викладіть раніше приготований пряний яловичий фарш. Його також присипте тертим сиром.

Крок - 6
07

Покладіть на сир другу скибочку хліба і змастіть зверху майонезом.

Крок - 7
08

Розігрійте на плиті суху сковороду і викладіть на неї бутерброд, що вийшов, майонезом вниз. Смажте до зарум'янювання.

Крок - 8
09

Поки підсмажується один бік, змастіть інший майонезом.

Крок - 9
10

Переверніть сендвіч, щоб підсмажити зі зворотного боку. Класичний французький гарячий бутерброд подавайте до столу відразу після приготування, попередньо розрізавши навпіл по діагоналі. Він виходить соковитим, ароматним та чудово смачним. Доповнити подачу можна хрусткими картопляними чіпсами. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Салат з індичкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з індичкою 20 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ескалоп з індички - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з індички 45 2 2 з 5 - детальніше -
Рулетики з кабачків з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з кабачків з фаршем 35 3 2 з 5 - детальніше -