Укр
Рус
Кекси Випічка Французька кухня

Класичні шоколадні маффіни

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

1001 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Класичні шоколадні маффіни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Це кращі класичні шоколадні маффіни, які ви коли-небудь пробували. Супер шоколадний, ніжний, але щільний, з хрусткими верхівками. Вони виглядають і на смак як в пекарнях.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичні шоколадні маффіни" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи41.6 гр.
  • Калорії291 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 - 220 градусів. Змастіть вершковим маслом близько 12 формочок для випічки або покрийте їх пергаментним папером. Розтопіть вершкове масло в середній мисці в мікрохвильовці і дайте йому трохи охолонути, поки ви будете готувати інші інгредієнти. У велику миску просійте пшеничну муку і додайте какао порошок.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску розпушувач для тіста, харчову соду і сіль. Додайте цукор і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

У середній мисці збийте курячі яйця з пахтою, оливковою олією, розтопленим вершковим маслом, кавовими гранулами і екстрактом ванілі.

Крок - 3
04

Залийте раніше підготовлені рідкі інгредієнти в сипучі і ретельно розмішайте дерев'яною ложкою або гумовим шпателем, поки всі продукти не об'єднаються. Не перестарайтеся. Тісто має бути досить густим і грудкуватим.

Крок - 4
05

Далі додайте в тісто шоколадні чіпси або стружку і гарненько ще раз все перемішайте.

Крок - 5
06

Розділіть приготоване шоколадне тісто між формочками (заздалегідь підготовленими) для кексів і заповніть їх майже до самого верху. Посипте зверху шоколадною стружкою.

Крок - 6
07

Надішліть формочки з тістом в попередньо розігріту духовку і випікайте протягом 3 хвилин, а потім зменшіть температуру в духовці до 180. Продовжуйте випікати протягом додаткових 12-17 хвилин (всього 15-20 хвилин), поки зубочистка, вставлена ​​в центр готових маффінів, вийде чистою.

Крок - 7
08

Перекладіть готові класичні шоколадні маффіни на решітку і дайте охолонути протягом 10 хвилин, перш ніж витягувати з формочок. Маффіни найкраще вживати в той же день, але їх можна зберігати в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів, або вони можуть навіть бути заморожені до 2 місяців. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з креветками 40 3 3 з 5 - детальніше -
Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1 Абрикосове варення половинками 60 8 3 з 5 - детальніше -
Пюре з кольорової капусти - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з кольорової капусти 60 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печиво хмиз - покроковий рецепт, фото 1 Печиво хмиз 50 5 3 з 5 - детальніше -
Сабайон соус - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон соус 30 1 2 з 5 - детальніше -
Бігус з квашеної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Бігус з квашеної капусти 50 3 3 з 5 - детальніше -
Відбивна з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1 Відбивна з курячої грудки 40 3 3 з 5 - детальніше -