Укр
Рус
Курка Закуски Европейская кухня

Класичні нагетси

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

1303 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Класичні нагетси - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Нагетси - улюблена закуска у всій мережі ресторанів швидкого харчування. Особливо курячі нагетси всім дуже подобаються, вони до всього ж і є класичним варіантом цієї закуски. Даний рецепт класичних наггетсів досить простий і не передбачає багато часу для приготування. Сподіваюся вам сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичні нагетси" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири14.3 гр.
  • Вуглеводи20.9 гр.
  • Калорії274 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку займіться підготовкою м'яса. Для цієї страви візьміть курячу грудку, промийте її під проточною водою і протріть паперовим рушником для усунення зайвої вологи. Далі наріжте м'ясо невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку (можливо навіть двічі) або скористайтеся кухонним комбайном, до отримання фаршу. Готовий курячий фарш покладіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Тепер рясно посоліть м'ясо в мисці, приперчіть чорним меленим перцем і приправте сухим чебрецем. Далі засипте в м'ясо трохи кукурудзяної муки, сушеної паприки і залийте велику кількість свіжовичавленого лимонного соку (можна використовувати лайм).

Крок - 2
03

Потім розбийте в миску куряче яйце і ретельно за допомогою ложки перемішайте все, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 3
04

Далі в невелику миску засипте просіяне борошно, посипте трохи сіллю, чорним меленим перцем. Потім приправте борошно сухою паприкою, сухим перцем чилі і часниковим порошком. Добре перемішайте всі інгредієнти між собою.

Крок - 4
05

В іншу миску засипте кукурудзяні пластівці (тільки бажано не солодких сортів) і руками або за допомогою товкучки, розімніть їх в більш дрібний порошок. Додайте в миску з кукурудзяними пластівцями хлібні крихти і ретельно перемішайте. У третю миску розбийте яйця і збовтайте до однорідної маси.

Крок - 5
06

Далі змастіть руки невеликою кількістю рослинної олії і сформуйте з підготовленої раніше курячої суміші маленькі так звані «котлетки». Опустіть сформовані котлети в борошно, потім в яйце і в паніровку з пластівців. Котлети в паніровці викладіть на рознос і залиште ненадовго просочитися.

Крок - 6
07

Потім помістіть глибокий сотейник з рослинним маслом на плиту і максимально розігрійте. Покладіть підготовлені котлети (в паніровці) в киплячу олію і обсмажуйте, перевертаючи акуратно шумівкою, до рум'яної піджареної скоринки.

Крок - 7
08

Готові, всім відомі, класичні нагетси викладіть на сервірувальну тарілку і подавайте з лимоном або улюбленим соусом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Апельсиновий сік - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий сік 40 1 2 з 5 - детальніше -
Мармелад з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад з яблук 55 5 3 з 5 - детальніше -
Лаваш в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш в духовці 60 1 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з абрикосами - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з абрикосами 65 4 3 з 5 - детальніше -