Укр
Рус
Голубці Другі страви Українська кухня

Класичні голубці в мультиварці

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

5362 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Класичні голубці в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ці класичні голубці приготовані в мультиварці - краще, що ви спробуєте. Рулетики з капусти (голубці) приготовлені з простих, недорогих інгредієнтів, але вони дуже смачні. Кожна сім'я любить їх зі сметаною і м'яким французьким хлібом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичні голубці в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки5.4 гр.
  • Жири5.7 гр.
  • Вуглеводи7.6 гр.
  • Калорії108 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для класичних голубців використовуйте два види фаршу: яловичий і свинячий. Фарш можна купити вже готовий або купити м'ясо і перемолоти його самостійно. Покладіть фарш в глибоку миску.

Крок - 1
02

Очистіть і сполосніть ріпчасту цибулину середнього розміру. Наріжте її дрібними кубиками і половину відправте в миску з фаршем.

Крок - 2
03

Промийте рис в декількох водах, поки вона не стане прозорою. Його звичайно краще приготувати заздалегідь. Відваріть рис до напівготовності. Відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва вода. Дайте йому охолонути, потім перекладіть рис в миску.

Крок - 3
04

У цьому рецепті використовуються родзинки. Замочіть їх водою, розведеною лимонним соком в пропорції 1: 1 на 15 хвилин. Після закінчення часу злийте сироп, і перекладіть родзинки в миску. (Ви можете не додавати родзинки в начинку).

Крок - 4
05

Додайте в начинку сіль за своїм смаком і перемішайте ретельно всі інгредієнти. Начинка для класичних голубців готова.

Крок - 5
06

Тепер підготуйте капустяні листи. Відірвіть їх від качана. Покладіть на тарілку і відправте в мікрохвильовку на 5 хвилин, щоб вони стали м'якшими. Покладіть на робочу поверхню лист і трохи розрівняйте його.

Крок - 6
07

На частину капустяного листа, де знаходиться щільна жила, покладіть начинку. Загорніть спочатку бічні краї зліва і справа. Потім скрутіть голубець. Таким чином, згорніть всі листи з начинкою. Поки відкладіть.

Крок - 7
08

Тепер приготуйте соус в якому будуть тушкуватися голубці. У чашу мультиварки покладіть залишену половину ріпчастої цибулі, натерту на дрібній тертці моркву, томатну пасту, нарізані кубиком помідори у власному соку.

Крок - 8
09

Посоліть соус на свій смак, додайте цукор, лавровий лист, оливкову олію і налийте воду. Перемішайте всі інгредієнти. Викладіть на дно чаші голубці в один шар. Закрийте чашу мультиварки. Встановіть програму "Тушкування" на 2 години.

Крок - 9
10

По закінченню програми, вийміть класичні голубці на блюдо. Посипте дрібно нарізаною зеленню за бажанням і подавайте до столу зі сметаною. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп з червоної сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Суп з червоної сочевиці 55 4 3 з 5 - детальніше -
Фруктовий салат в ананасі - покроковий рецепт, фото 1 Фруктовий салат в ананасі 30 2 2 з 5 - детальніше -
Плов з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Плов з мідій 45 4 3 з 5 - детальніше -