Укр
Рус
Грінки Закуски Французька кухня

Класичні французькі тости

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

980 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Класичні французькі тости - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Класичні французькі тости - ідеальне рішення для сніданку або швидкого перекушування. Смачна і ситна страва з соковитою начинкою та хрусткою скоринкою сподобається і дітям і дорослим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичні французькі тости" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи12.4 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте 2 зручних глибоких миски для рідких інгредієнтів, в яких будете вмочати тости. В одну миску вбийте яйця, посоліть і гарненько збийте вінчиком до однорідного стану. В іншу миску налийте молоко.

Крок - 1
02

В окрему ємність викладіть свіжий фарш. Віддавайте перевагу свинячо-яловичому продукту. Він в міру жирний, соковитий і м'який. У фарш вбийте яйце.

Крок - 2
03

На дрібній тертці натріть твердий сир і додайте в ємність з м'ясним продуктом. Сорт сиру вибирайте за своїми гастрономічними уподобаннями.

Крок - 3
04

Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через спеціальний прес. Викладіть пряність в фарш. Додайте паприку, сіль, чорний мелений перець і ретельно перемішайте до однорідності.

Крок - 4
05

Підготуйте хліб для тостів. Його можна замінити акуратно нарізаним батоном. На скибочку хліба викладіть столову ложку фаршу і рівномірним шаром розподіліть по всій поверхні. Накрийте скибочку з фаршем другим шматочком хліба і злегка притисніть.

Крок - 5
06

Умочіть тост спочатку в молоці, потім в яєчній суміші і викладіть в розігріту сковороду. Для смаження краще використовувати вершкове масло. Обсмажуйте з кожного боку до появи золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Викладіть тости на деко застелений пергаментним папером і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Випікайте страву протягом 15 хвилин.

Крок - 7
08

Розріжте тости навпіл по діагоналі, і подавайте до столу у вигляді закуски з соусом або на сніданок до кави або чаю. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ковбаски з печива - покроковий рецепт, фото 1 Ковбаски з печива 60 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Нірка крота банановий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Нірка крота банановий 80 4 4 з 5 - детальніше -
Гороховий суп з м’ясом свинини - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з м’ясом свинини 160 5 3 з 5 - детальніше -