Класичні французькі тости - ідеальне рішення для сніданку або швидкого перекушування. Смачна і ситна страва з соковитою начинкою та хрусткою скоринкою сподобається і дітям і дорослим.
Підготуйте 2 зручних глибоких миски для рідких інгредієнтів, в яких будете вмочати тости. В одну миску вбийте яйця, посоліть і гарненько збийте вінчиком до однорідного стану. В іншу миску налийте молоко.
В окрему ємність викладіть свіжий фарш. Віддавайте перевагу свинячо-яловичому продукту. Він в міру жирний, соковитий і м'який. У фарш вбийте яйце.
На дрібній тертці натріть твердий сир і додайте в ємність з м'ясним продуктом. Сорт сиру вибирайте за своїми гастрономічними уподобаннями.
Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через спеціальний прес. Викладіть пряність в фарш. Додайте паприку, сіль, чорний мелений перець і ретельно перемішайте до однорідності.
Підготуйте хліб для тостів. Його можна замінити акуратно нарізаним батоном. На скибочку хліба викладіть столову ложку фаршу і рівномірним шаром розподіліть по всій поверхні. Накрийте скибочку з фаршем другим шматочком хліба і злегка притисніть.
Умочіть тост спочатку в молоці, потім в яєчній суміші і викладіть в розігріту сковороду. Для смаження краще використовувати вершкове масло. Обсмажуйте з кожного боку до появи золотистої скоринки.
Викладіть тости на деко застелений пергаментним папером і поставте в розігріту до 180 ° С духовку. Випікайте страву протягом 15 хвилин.
Розріжте тости навпіл по діагоналі, і подавайте до столу у вигляді закуски з соусом або на сніданок до кави або чаю. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти