Укр
Рус
Деруни Другі страви Російська кухня

Класичні деруни картопляні

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

948 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Класичні деруни картопляні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ми хочемо навчити вас, як приготувати класичні деруни картопляні в сьогоднішньому рецепті. Якщо ви ще не знайомі з усією красою, яку можуть запропонувати ці маленькі млинці, спробуйте цей рецепт і приготуйтеся до того, що ваш смаковий рецептор буде вражений.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класичні деруни картопляні" (на 100 грам)

  • Білки3.4 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи17 гр.
  • Калорії146 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте основний інгредієнт цієї страви. Отже, картоплю (бажано, для зручності, вибирайте великий овоч) очистіть від шкірки і ретельно помийте холодною водою.

Крок - 1
02

Тепер за допомогою великої терки натріть очищену картоплю. Далі загорніть натерту картоплю в чистий кухонний рушник і вичавіть якомога більше рідини з овоча.

Крок - 2
03

Саму натерту картоплю, вже без рідини відправте в глибоку миску. Потім розбийте в миску до овочу курячі яйця, попередньо збиті в однорідну рідку масу.

Крок - 3
04

Тепер засипте в миску просіяне борошно, добре присоліть картоплю і приперчіть чорним меленим перцем. Добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної картопляної маси.

Крок - 4
05

Підготуйте очищене масло в каструлі на середньому вогні. Щоб зробити очищене масло, повільно розтопіть вершкове масло в маленькій каструлі. Відставте його, поки не осядуть тверді речовини молока. Ложкою відберіть будь-які тверді частинки, які піднімаються, потім обережно вилийте золоту рідину, видаляючи молочну частину в основі каструлі. Потім відправте велику сковорідку на плиту і добре розігрійте. Залийте підготовлене масло в сковорідку.

Крок - 5
06

Далі укладіть столовою ложкою порційно картопляну суміш в розпечене масло. Обсмажуйте картопляні деруни приблизно 2 хвилини.

Крок - 6
07

Переверніть млинці на іншу сторону і готуйте ще близько 2 хвилин, або поки вони не стануть хрусткими зовні і не знайдуть золотисто-коричневий відтінок. Якщо картопляні млинці мають занадто багато жиру, обов'язково викладіть їх перед подачею до столу, на паперовий рушник. Подайте класичні картопляні деруни гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Форшмак з яблуком - покроковий рецепт, фото 1 Форшмак з яблуком 35 4 3 з 5 - детальніше -
Сахар з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Сахар з вершками 50 1 2 з 5 - детальніше -
Домашнє згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє згущене молоко 60 1 3 з 5 - детальніше -
Шашлик з крилець - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик з крилець 30 3 2 з 5 - детальніше -