Ми хочемо навчити вас, як приготувати класичні деруни картопляні в сьогоднішньому рецепті. Якщо ви ще не знайомі з усією красою, яку можуть запропонувати ці маленькі млинці, спробуйте цей рецепт і приготуйтеся до того, що ваш смаковий рецептор буде вражений.
Для початку підготуйте основний інгредієнт цієї страви. Отже, картоплю (бажано, для зручності, вибирайте великий овоч) очистіть від шкірки і ретельно помийте холодною водою.
Тепер за допомогою великої терки натріть очищену картоплю. Далі загорніть натерту картоплю в чистий кухонний рушник і вичавіть якомога більше рідини з овоча.
Саму натерту картоплю, вже без рідини відправте в глибоку миску. Потім розбийте в миску до овочу курячі яйця, попередньо збиті в однорідну рідку масу.
Тепер засипте в миску просіяне борошно, добре присоліть картоплю і приперчіть чорним меленим перцем. Добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів і утворення однорідної картопляної маси.
Підготуйте очищене масло в каструлі на середньому вогні. Щоб зробити очищене масло, повільно розтопіть вершкове масло в маленькій каструлі. Відставте його, поки не осядуть тверді речовини молока. Ложкою відберіть будь-які тверді частинки, які піднімаються, потім обережно вилийте золоту рідину, видаляючи молочну частину в основі каструлі. Потім відправте велику сковорідку на плиту і добре розігрійте. Залийте підготовлене масло в сковорідку.
Далі укладіть столовою ложкою порційно картопляну суміш в розпечене масло. Обсмажуйте картопляні деруни приблизно 2 хвилини.
Переверніть млинці на іншу сторону і готуйте ще близько 2 хвилин, або поки вони не стануть хрусткими зовні і не знайдуть золотисто-коричневий відтінок. Якщо картопляні млинці мають занадто багато жиру, обов'язково викладіть їх перед подачею до столу, на паперовий рушник. Подайте класичні картопляні деруни гарячими зі сметаною або улюбленим соусом.
Випадкові рецепти