Укр
Рус
Лазанья Другі страви Европейская кухня

Класична лазанья в мультиварці

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

811 - переглядів
80 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Класична лазанья в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чи знаєте ви, що цей рецепт класичної лазаньї в мультиварці не вимагає м'яса. У цього легкого, смачного сімейного фаворита є тонни аромату, простих компонентів, і страву заповнено свіжими овочами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Класична лазанья в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи8 гр.
  • Калорії147 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У середній мисці змішайте натертий на крупній тертці твердий сир, курячі яйця та сир Рікотта (можна використовувати вершковий сир). Приперчіть вміст миски чорним меленим перцем і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної густої маси.

Крок - 1
02

Помістіть глибоку сковорідку з оливковою олією на плиту і добре розігрійте. Покладіть в гаряче масло, попередньо вимиті і дрібно нарізані печериці, очищений від нутрощів і подрібнений тонкою соломкою болгарський перець і очищену від лушпиння і нашатковану цибулю. Додайте в сковорідку шпинат і обсмажуйте все, помішуючи, близько 3-5 хвилин.

Крок - 2
03

Додайте в сковорідку трохи вашого улюбленого макаронного соусу або томатного соусу з часточками помідора, перемішайте і томіть вміст ще кілька хвилин. Зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 3
04

Розподіліть близько чверті утвореної овочевої суміші на дні мультиварки. Потім акуратно викладіть листи лазаньї поверх овочевої суміші, розподіливши по всій ємності.

Крок - 4
05

Тепер на листи викладіть і розподіліть раніше підготовлену сирну суміш. Далі ще шар раніше підготовленого овочевого соусу, знову листи лазаньї, сирний соус.

Крок - 5
06

Далі знову овочева суміш, ще кілька листів лазаньї, останній сирний соус, і посипте все зверху натертим на крупній тертці твердим сиром. Всього у вас повинно вийти близько 4 овочевого шару соусу, 3 шари листів лазаньї і кілька шарів сирного соусу.

Крок - 6
07

Накрийте мультиварку кришкою, встановіть потрібний режим з певним часом чи поки рідина не вбереться. Якщо ви вирішили готувати на високій температурі, уважно стежте за дном, щоб переконатися, що воно не пригорає.

Крок - 7
08

Прикрасьте класичну лазанью, приготовану в мультиварці, свіжою рубаною петрушкою, якщо хочете і швидше подавайте до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Щука фарширована - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована 90 6 4 з 5 - детальніше -
Пшенична каша з соєвим м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша з соєвим м’ясом 30 4 2 з 5 - детальніше -
Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -
Чорнослив під сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Чорнослив під сметанним кремом 60 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Паштет з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з авокадо 30 2 2 з 5 - детальніше -
Пхалі з буряка - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з буряка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Еклер класичний - покроковий рецепт, фото 1 Еклер класичний 55 4 3 з 5 - детальніше -
Рис з мексиканською сумішшю - покроковий рецепт, фото 1 Рис з мексиканською сумішшю 55 4 3 з 5 - детальніше -