Укр
Рус
Бутерброди Закуски Американська кухня

Клаб сендвіч

( 4.7619 4 521 21 оцінка)

1604 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Клаб сендвіч - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Шукаєте страву, яка здивує ваших гостей? Клаб сендвіч - відмінна закуска до будь-якого приводу або просто смачний і оригінальний перекус.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Клаб сендвіч" (на 100 грам)

  • Білки4.7 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи7.1 гр.
  • Калорії141 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки без шкірки обсушіть паперовим рушником. Гострим ножем розріжте вздовж на 2 пластини. Викладіть м'ясо у велику, зручну для маринування ємність. Додайте гірчицю і имбирно-часникову пасту. Якщо готову пасту знайти не вдалося, зробіть її самостійно.

Крок - 1
02

Подрібніть очищений імбирний корінь і часник. Переміксуйте і викладіть в загальну ємність. Всипте до решти інгредієнтів сіль, чорний мелений перець і ретельно змастіть грудки сумішшю приправ і спецій. Залиште маринуватися протягом 25-30 хвилин.

Крок - 2
03

Поки настоюється м'ясо, приготуйте часниковий соус. У глибоку миску викладіть майонез. Часник очистіть від лушпиння, наріжте маленькими шматочками і висипте в ємність з майонезом. Додайте сушену петрушку і чорний мелений перець. Переміксуйте вінчиком до однорідного стану.

Крок - 3
04

Для салату з капусти підготуйте глибоку ємність. Висипте в неї майонез, чорний мелений перець, сіль, цукор, свіжовичавлений лимонний сік, оцет і перемішайте до однорідності.

Крок - 4
05

Дрібними смужками наріжте капусту та моркву. Всипте овочі в миску з часниковим соусом і перемішайте.

Крок - 5
06

Хліб для тостів викладіть на робочу дошку і обріжте краї. Поставте на середній або сильний вогонь сковороду-гриль і змастіть її рослинним маслом. У розігріту жаровню викладіть хліб, і обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 6
07

На звичайну сковороду налийте олію, вбийте яйце і підсмажте з обох сторін.

Крок - 7
08

Курячі грудки викладіть на сковороду-гриль і готуйте по 3 хвилини з кожного боку. Обсмажене м'ясо наріжте смужками.

Крок - 8
09

Зберіть сендвіч. Скибочку хліба змастіть часниковим соусом. Покладіть 2-3 листків салату, шматочки курки, накрийте хлібом і змастіть соусом.

Крок - 9
10

Додайте салат, нарізані кружальцями помідори і огірки. Наверх викладіть смажене яйце і змащений соусом хліб.

Крок - 10
11

Готову страву акуратно розріжте на 4 частини і вставте в них шпажки. Подавайте з салатом з капусти і картоплею фрі. Закуска готова до дегустації. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Свинячі реберця - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі реберця 90 5 3 з 5 - детальніше -
Паштет курячий - покроковий рецепт, фото 1 Паштет курячий 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Перці фаршировані фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Перці фаршировані фаршем 65 4 3 з 5 - детальніше -
Шоколадне безе - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадне безе 75 4 3 з 5 - детальніше -
Пельмені "Смачні вушка" - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені "Смачні вушка" 140 4 4 з 5 - детальніше -
Дієтична запіканка з моркви - покроковий рецепт, фото 1 Дієтична запіканка з моркви 40 3 3 з 5 - детальніше -