Клаб-сендвіч з беконом – популярний бутерброд на підсмаженому тостовому хлібі. Пропонуємо оригінальний рецепт його приготування у вигляді апетитних ролів. Робиться такий сендвіч напрочуд легко, виглядає небанально і виходить дуже смачним.
Вершковий сир викладіть у миску для змішування.
Гострий перець (у нас халапеньо, але можна взяти будь-який інший на ваш вибір) вимийте, просушіть, звільніть від хвостиків та насіння та наріжте невеликими кубиками. Відправте нарізаний перець у ємність із сиром.
Всипте часниковий порошок, сіль, чорний перець мелений і перемішайте інгредієнти до однорідності.
З тостового хліба зріжте скоринку і качалкою розкотіть м'якуш у пласт. Змастіть його раніше приготовленою сирною пастою з гострим перцем та спеціями.
Присипте зверху шматочками підсмаженого до рум'яної скоринки бекону.
Поверх бекону викладіть натертий на крупній тертці твердий сир (ми використовуємо жовтий чеддер, але підійде будь-який сир, що добре плавиться).
Згорніть скибочку хліба, надавши йому форму ролу. Так само зробіть інші сендвічі.
Розтопіть на сковороді вершкове масло|мастило| і підсмажте бутерброди до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків.
Клаб-сендвіч з беконом завжди виходить смачним та ситним, а в цьому випадку він ще й оригінальний. Бутерброд у вигляді ролів виглядає небанально і дуже апетитно. Подавайте його з|із| пікантним томатним соусом. Клаб-сендвіч відмінно поєднується з соусом барбекю, чилі і навіть із звичайним кетчупом.Зовні бутерброд хрумкий, а всередині завдяки сиру м'який та соковитий. Це справді неймовірно смачно. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти