Укр
Рус
Бутерброди Закуски Американська кухня

Клаб-сендвіч з беконом

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

740 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Клаб-сендвіч з беконом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Клаб-сендвіч з беконом – популярний бутерброд на підсмаженому тостовому хлібі. Пропонуємо оригінальний рецепт його приготування у вигляді апетитних ролів. Робиться такий сендвіч напрочуд легко, виглядає небанально і виходить дуже смачним.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Клаб-сендвіч з беконом" (на 100 грам)

  • Білки8 гр.
  • Жири11.9 гр.
  • Вуглеводи28.1 гр.
  • Калорії264 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Вершковий сир викладіть у миску для змішування.

Крок - 1
02

Гострий перець (у нас халапеньо, але можна взяти будь-який інший на ваш вибір) вимийте, просушіть, звільніть від хвостиків та насіння та наріжте невеликими кубиками. Відправте нарізаний перець у ємність із сиром.

Крок - 2
03

Всипте часниковий порошок, сіль, чорний перець мелений і перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

З тостового хліба зріжте скоринку і качалкою розкотіть м'якуш у пласт. Змастіть його раніше приготовленою сирною пастою з гострим перцем та спеціями.

Крок - 4
05

Присипте зверху шматочками підсмаженого до рум'яної скоринки бекону.

Крок - 5
06

Поверх бекону викладіть натертий на крупній тертці твердий сир (ми використовуємо жовтий чеддер, але підійде будь-який сир, що добре плавиться).

Крок - 6
07

Згорніть скибочку хліба, надавши йому форму ролу. Так само зробіть інші сендвічі.

Крок - 7
08

Розтопіть на сковороді вершкове масло|мастило| і підсмажте бутерброди до золотисто-коричневої скоринки з усіх боків.

Крок - 8
09

Клаб-сендвіч з беконом завжди виходить смачним та ситним, а в цьому випадку він ще й оригінальний. Бутерброд у вигляді ролів виглядає небанально і дуже апетитно. Подавайте його з|із| пікантним томатним соусом. Клаб-сендвіч відмінно поєднується з соусом барбекю, чилі і навіть із звичайним кетчупом.Зовні бутерброд хрумкий, а всередині завдяки сиру м'який та соковитий. Це справді неймовірно смачно. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Смажені пиріжки - покроковий рецепт, фото 1 Смажені пиріжки 80 4 4 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Террін з курячої печінки - покроковий рецепт, фото 1 Террін з курячої печінки 60 5 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з сьомгою 40 4 3 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -