Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Київські котлети

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

611 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Київські котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Київські котлети смачна і популярна м'ясна страва з курячої грудки з ароматною начинкою. Ми пропонуємо один з найпростіших рецептів приготування цієї популярного страви.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Київські котлети" (на 100 грам)

  • Білки17.8 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії233 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Поставте сковороду на середній вогонь і обсмажте копчений смугастий бекон до рум'яної скоринки. Готові шматочки викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Крок - 1
02

З курячої грудки зніміть шкірку. Гострим ножем зробіть розріз посередині, зробивши своєрідну «кишеню» для фарширування.

Крок - 2
03

Приготуйте начинку для котлет. Часник пропустіть через спеціальний прес. Кріп промийте під проточною водою, ретельно просушіть і подрібніть. Висипте обидва інгредієнта в невелику ємність і додайте розм'якшене вершкове масло.

Крок - 3
04

Поперчіть, посоліть і переміксуйте до однорідності. За смаком можна додати трохи гірчиці. Викладіть суміш на відріз пергаментного паперу, сформуйте рулетик і загорніть у вигляді цукерки. Надішліть в морозильну камеру мінімум на 3 години.

Крок - 4
05

Дістаньте масляну суміш, наріжте кружальцями і додайте в курячі грудки. Кількість масла регулюйте за смаком. Бекон наріжте на шматочки і наріжте грудки. Тим, хто не їсть свинину, можна обмежитися маслом зі спеціями і приправами.

Крок - 5
06

Для панірування страви, приготуйте 3 ємності. У глибоку вбийте яйця і переміксуйте до однорідності. У дві інші насипте борошно і білі панірувальні сухарі.

Крок - 6
07

Обваляйте курячу грудку в борошно. Занурте в яйце потім відправте в панірувальні сухарі. Щоб не дати маслу просочитися під час смаження, після сухарів занурте грудку знову в яйце і сухарі. Можна обмежитися одним паніруванням.

Крок - 7
08

Для смаження використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Поставте її на середній або сильний вогонь і налийте олію.

Крок - 8
09

У розігріту жаровню викладіть котлетки і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору. Викладіть страву на деко і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин.

Крок - 9
10

Київські котлети готові. Приготуйте на гарнір пюре з картоплі і брокколі і салат з руколи зі шпинатом. Смачного!   

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пиріг з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з капустою 50 5 4 з 5 - детальніше -
Мариновані гливи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Мариновані гливи по-корейськи 45 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Розсольник зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник зі свининою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Салат олів’є з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат олів’є з м’ясом 40 5 3 з 5 - детальніше -
Віденський штрудель - покроковий рецепт, фото 1 Віденський штрудель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Щука запечена цілком (у фользі) - покроковий рецепт, фото 1 Щука запечена цілком (у фользі) 55 2 2 з 5 - детальніше -