Укр
Рус
Курячий суп Перші страви Китайська кухня

Китайський кисло-гострий суп з тофу

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1109 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Китайський кисло-гострий суп з тофу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Втішний пряний китайський кисло-гострий суп з тофу, який легко приготувати. Складні аромати в цьому рецепті супу, і контраст текстур з хрустким кимчи і м'яким тофу прекрасний. Якщо ви любите кимчи, то вам сподобається цей гострий суп.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайський кисло-гострий суп з тофу" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири1.2 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії55 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій каструлі на сильному вогні.

Крок - 1
02

Приправте кожен шматок попередньо вимитої і трохи просушеної курки сіллю і готуйте нарізане досить великими скибочками філе близько 3 хвилин з кожного боку в розпеченому маслі.

Крок - 2
03

Додайте так само в каструлю заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, подрібнений часник і натертий на самій дрібній тертці попередньо почищений імбир. Перемішайте все і готуйте ще 2 хвилини, поки обсмажена цибуля не стане м'якою.

Крок - 3
04

Додайте в каструлю очищену від шкірки і нарізану великими шматками моркву, залийте заздалегідь приготовлений курячий бульйон, додайте кимчи з капустою (можна використовувати просто крупно нарізану капусту, якщо немає готового інгредієнта), гострий соус чилі (якщо немає, додайте чайну ложку солодкої паприки для додавання кольору і пластівці чилі для додаткової спеції) і соєвий соус.

Крок - 4
05

Доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Варіть на повільному вогні близько 30 хвилин. Приправте суп до смаку додатковою сіллю, якщо це необхідно. Обережно перемішайте з заздалегідь нарізаними шматочками тофу і варіть ще 2 хвилини, щоб добре прогріти його.

Крок - 5
06

Зніміть каструлю з вогню і додайте в неї кунжутне масло. Розділіть гострий курячий суп в миски і зверху посипте зеленою цибулею. Цей суп добре зберігається в холодильнику. При приготуванні супу для охолодження залиште тофу і додайте його, як тільки суп розігрієте, і буде готовий до подачі. Ви можете завантажити цей  китайський кисло-гострий суп з тофу додатковими овочами, такими як картопля, гарбуз, шпинат і зелена квасоля.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сметанний соус - покроковий рецепт, фото 1 Сметанний соус 15 1 2 з 5 - детальніше -
Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Кокосова панакота - покроковий рецепт, фото 1 Кокосова панакота 45 3 3 з 5 - детальніше -
Лаваш на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш на сковороді 50 1 3 з 5 - детальніше -