Втішний пряний китайський кисло-гострий суп з тофу, який легко приготувати. Складні аромати в цьому рецепті супу, і контраст текстур з хрустким кимчи і м'яким тофу прекрасний. Якщо ви любите кимчи, то вам сподобається цей гострий суп.
Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій каструлі на сильному вогні.
Приправте кожен шматок попередньо вимитої і трохи просушеної курки сіллю і готуйте нарізане досить великими скибочками філе близько 3 хвилин з кожного боку в розпеченому маслі.
Додайте так само в каструлю заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, подрібнений часник і натертий на самій дрібній тертці попередньо почищений імбир. Перемішайте все і готуйте ще 2 хвилини, поки обсмажена цибуля не стане м'якою.
Додайте в каструлю очищену від шкірки і нарізану великими шматками моркву, залийте заздалегідь приготовлений курячий бульйон, додайте кимчи з капустою (можна використовувати просто крупно нарізану капусту, якщо немає готового інгредієнта), гострий соус чилі (якщо немає, додайте чайну ложку солодкої паприки для додавання кольору і пластівці чилі для додаткової спеції) і соєвий соус.
Доведіть вміст до кипіння, потім зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою. Варіть на повільному вогні близько 30 хвилин. Приправте суп до смаку додатковою сіллю, якщо це необхідно. Обережно перемішайте з заздалегідь нарізаними шматочками тофу і варіть ще 2 хвилини, щоб добре прогріти його.
Зніміть каструлю з вогню і додайте в неї кунжутне масло. Розділіть гострий курячий суп в миски і зверху посипте зеленою цибулею. Цей суп добре зберігається в холодильнику. При приготуванні супу для охолодження залиште тофу і додайте його, як тільки суп розігрієте, і буде готовий до подачі. Ви можете завантажити цей китайський кисло-гострий суп з тофу додатковими овочами, такими як картопля, гарбуз, шпинат і зелена квасоля.
Випадкові рецепти