Нічим, практично, не відмінні в приготуванні, хіба що начинкою, китайські пельмені.
В першу чергу займіться підготовкою начинки для майбутніх пельменів. Для цього, з невеликого розміру пекінської капусти відокремте листя. Промийте їх холодною водою і просушіть. Потім видаліть в листі серцевину, залишивши тільки м'яку частину, і на обробній дошці дрібно наріжте.
Далі в глибоку миску закиньте свинячий фарш (можна використовувати магазинний, щоб не готувати), рясно присоліть і приперчіть чорним меленим перцем, сюди ж додайте нашатковану раніше пекінську капусту.
Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі, дрібно його подрібніть, і теж відправте в миску до фаршу з капустою.
Далі натріть на самій дрібній тертці або видавіть через чеснокодавку очищений від лушпиння часник. Залийте соєвий соус і трохи кунжутної олії і ретельно все перемішайте. Начинка для пельменів готова.
В даному рецепті використовуйте спеціальні заготовки з тіста, щоб заощадити свій час. Отже, розкладіть лист з тіста на обробній дошці і змочіть пальцем його края (це сприяє кращому злипанню).
Потім за допомогою мірної ложки помістіть по центру змоченого листа з тіста підготовлену раніше начинку. І закріпіть края, зручним для вас способом, сховавши повністю фарш і сформувавши пельмень.
Продовжуйте ліпити пельмені до тих пір, поки повністю не використаєте шматки з тіста і начинку. А далі помістіть антипригарну сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте.
Тепер покладіть підготовлені пельмені в киплячу олію і обсмажуйте до появи золотистої скоринки на кожному шматочку, близько 3 хвилин.
Потім залийте в сковорідку трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин, до випаровування всієї рідини.
Потім викладіть готові китайські пельмені на красиве блюдо і подавайте традиційно з соєвим соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти