Укр
Рус
Пельмені Другі страви Европейская кухня

Китайські пельмені

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

2355 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Китайські пельмені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Нічим, практично, не відмінні в приготуванні, хіба що начинкою, китайські пельмені.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайські пельмені" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи11.5 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою начинки для майбутніх пельменів. Для цього, з невеликого розміру пекінської капусти відокремте листя. Промийте їх холодною водою і просушіть. Потім видаліть в листі серцевину, залишивши тільки м'яку частину, і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Далі в глибоку миску закиньте свинячий фарш (можна використовувати магазинний, щоб не готувати), рясно присоліть і приперчіть чорним меленим перцем, сюди ж додайте нашатковану раніше пекінську капусту.

Крок - 2
03

Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі, дрібно його подрібніть, і теж відправте в миску до фаршу з капустою.

Крок - 3
04

Далі натріть на самій дрібній тертці або видавіть через чеснокодавку очищений від лушпиння часник. Залийте соєвий соус і трохи кунжутної олії і ретельно все перемішайте. Начинка для пельменів готова.

Крок - 4
05

В даному рецепті використовуйте спеціальні заготовки з тіста, щоб заощадити свій час. Отже, розкладіть лист з тіста на обробній дошці і змочіть пальцем його края (це сприяє кращому злипанню).

Крок - 5
06

Потім за допомогою мірної ложки помістіть по центру змоченого листа з тіста підготовлену раніше начинку. І закріпіть края, зручним для вас способом, сховавши повністю фарш і сформувавши пельмень.

Крок - 6
07

Продовжуйте ліпити пельмені до тих пір, поки повністю не використаєте шматки з тіста і начинку. А далі помістіть антипригарну сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте.

Крок - 7
08

Тепер покладіть підготовлені пельмені в киплячу олію і обсмажуйте до появи золотистої скоринки на кожному шматочку, близько 3 хвилин.

Крок - 8
09

Потім залийте в сковорідку трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин, до випаровування всієї рідини.

Крок - 9
10

Потім викладіть готові китайські пельмені на красиве блюдо і подавайте традиційно з соєвим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Налисники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з сиром 180 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смажені пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Смажені пельмені 80 6 4 з 5 - детальніше -
Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси з червоної риби 60 3 3 з 5 - детальніше -
Заварний крем для торта - покроковий рецепт, фото 1 Заварний крем для торта 30 1 2 з 5 - детальніше -
Салат «Ромашки» - покроковий рецепт, фото 1 Салат «Ромашки» 40 3 3 з 5 - детальніше -