Укр
Рус
Пельмені Другі страви Европейская кухня

Китайські пельмені

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

2153 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Китайські пельмені - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Арабська кухня, Австрійська кухня, Французька кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Нічим, практично, не відмінні в приготуванні, хіба що начинкою, китайські пельмені.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайські пельмені" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи11.5 гр.
  • Калорії222 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться підготовкою начинки для майбутніх пельменів. Для цього, з невеликого розміру пекінської капусти відокремте листя. Промийте їх холодною водою і просушіть. Потім видаліть в листі серцевину, залишивши тільки м'яку частину, і на обробній дошці дрібно наріжте.

Крок - 1
02

Далі в глибоку миску закиньте свинячий фарш (можна використовувати магазинний, щоб не готувати), рясно присоліть і приперчіть чорним меленим перцем, сюди ж додайте нашатковану раніше пекінську капусту.

Крок - 2
03

Потім помийте під проточною водою пір'я зеленої цибулі, дрібно його подрібніть, і теж відправте в миску до фаршу з капустою.

Крок - 3
04

Далі натріть на самій дрібній тертці або видавіть через чеснокодавку очищений від лушпиння часник. Залийте соєвий соус і трохи кунжутної олії і ретельно все перемішайте. Начинка для пельменів готова.

Крок - 4
05

В даному рецепті використовуйте спеціальні заготовки з тіста, щоб заощадити свій час. Отже, розкладіть лист з тіста на обробній дошці і змочіть пальцем його края (це сприяє кращому злипанню).

Крок - 5
06

Потім за допомогою мірної ложки помістіть по центру змоченого листа з тіста підготовлену раніше начинку. І закріпіть края, зручним для вас способом, сховавши повністю фарш і сформувавши пельмень.

Крок - 6
07

Продовжуйте ліпити пельмені до тих пір, поки повністю не використаєте шматки з тіста і начинку. А далі помістіть антипригарну сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте.

Крок - 7
08

Тепер покладіть підготовлені пельмені в киплячу олію і обсмажуйте до появи золотистої скоринки на кожному шматочку, близько 3 хвилин.

Крок - 8
09

Потім залийте в сковорідку трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте близько 5 хвилин, до випаровування всієї рідини.

Крок - 9
10

Потім викладіть готові китайські пельмені на красиве блюдо і подавайте традиційно з соєвим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Картопля в горщиках - покроковий рецепт, фото 1 Картопля в горщиках 55 4 3 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Кекс з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Кекс з родзинками 55 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печиво через м’ясорубку - покроковий рецепт, фото 1 Печиво через м’ясорубку 60 5 4 з 5 - детальніше -
Рагу білоруське - покроковий рецепт, фото 1 Рагу білоруське 80 5 3 з 5 - детальніше -
Макарони в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Макарони в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Проста шарлотка з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Проста шарлотка з яблуками 75 5 3 з 5 - детальніше -