Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Китайська локшина зі свининою

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1009 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Китайська локшина зі свининою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Китайська локшина зі свининою - класична страва азіатської вуличної їжі. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт її приготування. Незважаючи на простоту готування і доступні інгредієнти, локшина виходить апетитною і ситною. Страва підійде для сімейного обіду або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайська локшина зі свининою" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири15 гр.
  • Вуглеводи18.2 гр.
  • Калорії254 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Закип'ятіть в каструлі воду і опустіть туди китайську яєчну локшину. Готується вона всього 1-1,5 хвилини. Якщо використовуєте інші макарони, відваріть їх відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності.

Крок - 1
02

Готову локшину перекладіть в зручну тарілку або миску, присмачте олією і перемішайте, щоб вона розподілилася рівномірно.

Крок - 2
03

Підготуйте решту інгредієнтів. Болгарський перець, зелену цибулю, часник, імбир, зелений перець чилі і горіхи дрібно поріжте ножем. Червону цибулю (можна замінити білою або звичайною ріпчастою) наріжте півкільцями.

Крок - 3
04

Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте туди всі подрібнені овочі, крім часнику і імбиру. Помішуючи, смажте до м'якості.

Крок - 4
05

Потім перекладіть овочі на тарілку, додайте в сковороду ще трохи олії і викладіть туди свинячий фарш. Мішайте і смажте на середньому вогні, поки м'ясо не змінить колір.

Крок - 5
06

Після цього поверніть на сковороду припущені овочі і перемішайте з фаршем. Всипте подрібнені часник і імбир, а також пластівці перцю чилі і ретельно вимішайте інгредієнти.

Крок - 6
07

Додайте на сковороду відварені макарони і влийте соєвий соус. Не перестаючи мішати, смажте страву до готовності. Китайська локшина зі свининою подається на стіл гарячою. Перекладіть її в тарілку і прикрасьте подрібненими горіхами і зеленою цибулею. Це дійсно просто і дуже смачно. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мамалига в горщику - покроковий рецепт, фото 1 Мамалига в горщику 35 3 2 з 5 - детальніше -
Риба з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Риба з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -
Моцарелла в кареті - покроковий рецепт, фото 1 Моцарелла в кареті 40 2 2 з 5 - детальніше -
Райський салат з креветок - покроковий рецепт, фото 1 Райський салат з креветок 35 3 3 з 5 - детальніше -