Китайська локшина зі свининою - класична страва азіатської вуличної їжі. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт її приготування. Незважаючи на простоту готування і доступні інгредієнти, локшина виходить апетитною і ситною. Страва підійде для сімейного обіду або вечері.
Закип'ятіть в каструлі воду і опустіть туди китайську яєчну локшину. Готується вона всього 1-1,5 хвилини. Якщо використовуєте інші макарони, відваріть їх відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності.
Готову локшину перекладіть в зручну тарілку або миску, присмачте олією і перемішайте, щоб вона розподілилася рівномірно.
Підготуйте решту інгредієнтів. Болгарський перець, зелену цибулю, часник, імбир, зелений перець чилі і горіхи дрібно поріжте ножем. Червону цибулю (можна замінити білою або звичайною ріпчастою) наріжте півкільцями.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте туди всі подрібнені овочі, крім часнику і імбиру. Помішуючи, смажте до м'якості.
Потім перекладіть овочі на тарілку, додайте в сковороду ще трохи олії і викладіть туди свинячий фарш. Мішайте і смажте на середньому вогні, поки м'ясо не змінить колір.
Після цього поверніть на сковороду припущені овочі і перемішайте з фаршем. Всипте подрібнені часник і імбир, а також пластівці перцю чилі і ретельно вимішайте інгредієнти.
Додайте на сковороду відварені макарони і влийте соєвий соус. Не перестаючи мішати, смажте страву до готовності. Китайська локшина зі свининою подається на стіл гарячою. Перекладіть її в тарілку і прикрасьте подрібненими горіхами і зеленою цибулею. Це дійсно просто і дуже смачно. Смачного!
Випадкові рецепти