Китайська локшина з овочами - легка та швидка у приготуванні вегетаріанська страва. Якщо ви шукаєте експрес-рецепт апетитного та поживного обіду, то він перед вами. Смажена китайська локшина з овочами допоможе, коли ви поспішаєте і не можете витратити багато часу на приготування. У цьому рецепті можна використовувати будь-які овочі на ваш вибір, а не лише ті, що вказані у списку інгредієнтів. Спробуйте зробити пісну китайську локшину для себе та близьких. Ви точно не розчаруєтеся!
Підготуйте овочі. Брокколі розберіть на суцвіття, вимийте та просушіть. Моркву вимийте, очистіть від шкірки та наріжте довгою соломкою. Такою ж соломкою подрібніть попередньо вимитий і позбавлений хвостиків і насіння болгарський перець (бажано різного кольору). Часник очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем або пропустіть через прес.
Китайську локшину викладіть у миску, залийте окропом і залиште приблизно на 5 хвилин (точний час приготування можна дізнатися з інструкції на упаковці).
У глибокій сковороді (бажано використовувати вок) розігрійте оливкову або будь-яку іншу олію, що підходить для смаження. Відправте туди моркву, болгарський перець та суцвіття броколі. Помішуючи, смажте овочі на сильному вогні близько 5 хвилин. Брокколі має стати яскраво-зеленою.
В кінці всипте сіль та подрібнений часник і перемішайте до однорідності. За цей час китайська локшина мала встигнути приготуватися. Відкиньте її на друшляк і дайте стекти, а потім викладіть у миску з овочами і ретельно вимішайте.
Влийте в страву соєвий соус і знову добре перемішайте. Вегетаріанська китайська локшина з овочами готова. Викладіть її на порційні тарілки, прикрасьте чорним та білим кунжутом та подавайте на стіл гарячою. Страва швидка у приготуванні, легка та дуже смачна. Якщо в складі макаронів немає яєць, таку китайську локшину з овочами можна вживати в піст. Вона подобається і дітям, і дорослим. Смачного!
Випадкові рецепти