Укр
Рус
Локшина Другі страви Китайська кухня

Китайська локшина з овочами

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

955 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Китайська локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Дієта: Здорове харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Китайська локшина з овочами - легка та швидка у приготуванні вегетаріанська страва. Якщо ви шукаєте експрес-рецепт апетитного та поживного обіду, то він перед вами. Смажена китайська локшина з овочами допоможе, коли ви поспішаєте і не можете витратити багато часу на приготування. У цьому рецепті можна використовувати будь-які овочі на ваш вибір, а не лише ті, що вказані у списку інгредієнтів. Спробуйте зробити пісну китайську локшину для себе та близьких. Ви точно не розчаруєтеся!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайська локшина з овочами" (на 100 грам)

  • Білки5.3 гр.
  • Жири9.8 гр.
  • Вуглеводи25.3 гр.
  • Калорії215 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте овочі. Брокколі розберіть на суцвіття, вимийте та просушіть. Моркву вимийте, очистіть від шкірки та наріжте довгою соломкою. Такою ж соломкою подрібніть попередньо вимитий і позбавлений хвостиків і насіння болгарський перець (бажано різного кольору). Часник очистіть від лушпиння і дрібно поріжте ножем або пропустіть через прес.

Крок - 1
02

Китайську локшину викладіть у миску, залийте окропом і залиште приблизно на 5 хвилин (точний час приготування можна дізнатися з інструкції на упаковці).

Крок - 2
03

У глибокій сковороді (бажано використовувати вок) розігрійте оливкову або будь-яку іншу олію, що підходить для смаження. Відправте туди моркву, болгарський перець та суцвіття броколі. Помішуючи, смажте овочі на сильному вогні близько 5 хвилин. Брокколі має стати яскраво-зеленою.

Крок - 3
04

В кінці всипте сіль та подрібнений часник і перемішайте до однорідності. За цей час китайська локшина мала встигнути приготуватися. Відкиньте її на друшляк і дайте стекти, а потім викладіть у миску з овочами і ретельно вимішайте.

Крок - 4
05

Влийте в страву соєвий соус і знову добре перемішайте. Вегетаріанська китайська локшина з овочами готова. Викладіть її на порційні тарілки, прикрасьте чорним та білим кунжутом та подавайте на стіл гарячою. Страва швидка у приготуванні, легка та дуже смачна. Якщо в складі макаронів немає яєць, таку китайську локшину з овочами можна вживати в піст. Вона подобається і дітям, і дорослим. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Різотто з креветками і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з креветками і овочами 50 6 3 з 5 - детальніше -
Рулет з фаршу з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з фаршу з начинкою 70 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети в духовці курячі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети в духовці курячі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Закуска з нуту - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з нуту 40 3 3 з 5 - детальніше -