Укр
Рус
Суп-пюре Перші страви Китайська кухня

Китайський кукурудзяний суп

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

936 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Китайський кукурудзяний суп - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити, Збивати

опис

Китайський кукурудзяний суп - яскрава і апетитна страва, яка піднімає настрій і налаштовує на позитив. Хоча суп китайський, у ньому використовуються зрозумілі та доступні нам інгредієнти. Солодкуватий смак кукурудзи ефектно відтінює і підкреслює цибулю, моркву та гострий соус чилі. Для аромату ми поклали у страву кінзу. Але головна «фішка» рецепту – бекон, який рідко зустрічається у кукурудзяних супах. Спробуйте це незвичне поєднання продуктів. Упевнені, воно припаде вам до смаку!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Китайський кукурудзяний суп" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії125 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моркву очистіть від шкірки, вимийте та подрібніть кубиками.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і наріжте півкільцями або кубиками, як морква. Скибочки бекону наріжте тонкою соломкою.

Крок - 2
03

Розігрійте в глибокій сковороді або в каструлі рослинне масло для смаження (бажано кукурудзяне, оливкове, соняшникове або рапсове) і відправте туди цибулю з морквою. Перемішайте інгредієнти та смажте до прозорості цибулі.

Крок - 3
04

Покладіть у cтраву трохи вершкового масла і додайте варені або консервовані зерна кукурудзи. Помішуючи, смажте все до м'якості овочів.

Крок - 4
05

Потім влийте воду або овочевий бульйон так, щоб рідина трохи покрила вміст сковороди, і доведіть до кипіння.

Крок - 5
06

На окремій сковорідці розігрійте олію і підсмажте на ній нарізаний бекон до рум'яності. Посоліть і поперчіть суп за смаком.

Крок - 6
07

Перелийте його в глибоку ємність і перебийте блендером до однорідності. Але не дрібніть: нехай залишаться дрібні шматочки, які зроблять текстуру супу більш вираженою і цікавою.

Крок - 7
08

Влийте в масу вершки, перемішайте і підігрійте страву до потрібної температури.

Крок - 8
09

Розлийте китайський кукурудзяний суп по глибоких тарілках і присипте зверху смаженим беконом. Також додайте за смаком гострий соус чилі та чорний мелений перець. Прикрасьте страву кінзою. Кукурудзяний крем-суп виходить яскравим та апетитним. У нього м'яка текстура і ніжний вершковий смак. Це справді оригінальна та смачна страва. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Хінкалі - покроковий рецепт, фото 1 Хінкалі 70 4 3 з 5 - детальніше -
Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рулька - покроковий рецепт, фото 1 Рулька 220 4 3 з 5 - детальніше -
Манти з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Манти з м’ясом 50 5 3 з 5 - детальніше -
Мексиканський соус гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Мексиканський соус гуакамоле 25 1 2 з 5 - детальніше -
М’ясні тефтелі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясні тефтелі 60 3 3 з 5 - детальніше -