Укр
Рус
Кисіль Напої Українська кухня

Кисіль вишневий

( 4.9355 4 531 31 оцінка)

2719 - переглядів
20 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Кисіль вишневий - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Здорове харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Кисіль - корисний напій як на кожен день, так і під час посту.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кисіль вишневий" (на 100 грам)

  • Білки0.1 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи17.4 гр.
  • Калорії74 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт

01

У киплячу воду додати 5 бутонів гвоздики, 1 ч.л. кориці, 0,5 ч.л. меленого кардамону, 1 г ваніліну і при легкому кипінні проварити відвар із спеціями 5 хвилин.

Крок - 1
02

Виловити з відвару гвоздичні бутони і тільки потім досипати вишню (свіжа або заморожена), цукор і ще раз довести до стадії кипіння.

Крок - 2
03

У склянці холодної води розбавити 3-4 ст.л. крохмалю, постійно помішуючи долити вміст у вишневий  компот  і проварити до однорідного загустіння. Після охолодження кисіль повністю готовий.

Крок - 3

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов в мультиварці з бараниною - покроковий рецепт, фото 1 Плов в мультиварці з бараниною 75 6 3 з 5 - детальніше -
М’ясне рагу - покроковий рецепт, фото 1 М’ясне рагу 85 5 3 з 5 - детальніше -
Чебуреки з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки з начинкою 60 3 3 з 5 - детальніше -
Кетчуп з помідорів - покроковий рецепт, фото 1 Кетчуп з помідорів 35 1 2 з 5 - детальніше -