Укр
Рус
Пироги Випічка Французька кухня

Кіш зі шпинатом і сиром

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1059 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кіш зі шпинатом і сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Спробуйте приготувати таку страву, як киш зі шпинатом і сиром. Класичний дует шпинату і козячого сиру в простому пирозі з заварним кремом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кіш зі шпинатом і сиром" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи14.6 гр.
  • Калорії88 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перед тим, як приступити до приготування цієї страви, зробіть наступне. Дістаньте з морозильної камери заморожений шпинат. Розморозьте його відповідно до інструкції на упаковці і процідіть. Увімкніть духовку на 200 градусів і залиште нагріватися.

Крок - 1
02

Дістаньте чисту глибоку миску. Дістаньте з холодильника потрібну кількість курячих яєць і розбийте їх по одному в миску. Також вам знадобляться густі вершки. Їх можна замінити на сметану. Додайте вершки до яєць і за допомогою вінчика збийте протягом декількох хвилин до однорідного стану.

Крок - 2
03

Яєчно - вершкову суміш в мисці посоліть за смаком і приправте чорним меленим перцем. Киньте заздалегідь розморожений шпинат. Важливим інгредієнтом в даній страві є сир. Найкраще використовувати м'який козячий сир. Візьміть приблизно половину від зазначеної в рецепті кількості. Подрібніть довільними шматочками, можна навіть покришити руками, і киньте в миску. За допомогою вінчика все ретельно, але акуратно перемішайте.

Крок - 3
04

Далі вам знадобиться форма для запікання, бажано круглої форми. Застеліть її пергаментом. Якщо ви використовуєте заморожене тісто, то заздалегідь дістаньте його з морозильної камери. Помістіть пласт пісочного тіста в форму. Обріжте виступаєюче з форми тісто і за допомогою вилки зробіть проколи по всьому периметру.

Крок - 4
05

На тісто, яке помістили в форму для запікання, вилийте яєчно - вершкову суміш зі шпинатом і козячим сиром. Розрівняйте поверхню за допомогою лопатки або ложки. Що залишився козячий сир наріжте пластинками і викладіть зверху. Трохи посоліть і поперчіть пиріг зверху.

Крок - 5
06

Надішліть пиріг в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте протягом 40 хвилин. Готовий киш зі шпинатом і сиром дістаньте з духовки і подавайте до столу трохи остиглим. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс з кров’ю - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс з кров’ю 50 4 3 з 5 - детальніше -
Лобіо з червоної квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з червоної квасолі 85 6 3 з 5 - детальніше -
Деруни класичні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни класичні 45 5 3 з 5 - детальніше -
Котлети з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цвітної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -