Укр
Рус
Кимчи Закуски Корейська кухня

Кимчи по-корейськи

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

1361 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Більшість людей знають, що традиційні кимчи готуються з капусти напа. Але ми сьогодні пропонуємо вам рецепт кимчи по-корейськи, в якому використовується пекінська капутса, що нічим не поступається за смаком і соковитості.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кимчи по-корейськи" (на 100 грам)

  • Білки1.4 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи9.7 гр.
  • Калорії49 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кочан пекінської капусти ретельно помийте під проточною водою і просушіть. Розріжте качан навпіл уздовж, і відріжте кінці. Потім наріжте половини капусти на чверті вздовж і розріжте поперек на 5-ти сантиметрові шматки.

Крок - 1
02

Покладіть капусту в глибоку миску і добре присоліть. Потім руками ретельно втирайте сіль в капусту, поки овоч не почне трохи розм'якшуватися. Накрийте миску з капустою кухонним рушником і дайте постояти близько 1,5 години. Ретельно промийте капусту під холодною водою, потім дайте стекти в друшляку.

Крок - 2
03

Тим часом помийте під проточною водою зелену цибулю, викладіть на обробну дошку і дрібно наріжте (тільки зелену частину). Покладіть подрібнену цибулю в невелику миску.

Крок - 3
04

Очистіть від шкірки, наріжте невеликими шматочками і покладіть в невелику піалу корінь імбиру. Так само помістіть сюди попередньо очищений від лушпиння часник.

Крок - 4
05

Далі помийте під проточною водою білу редьку (бажано молоду, щоб не довелося знімати шкірку) і на обробній дошці наріжте її тонкою соломкою. Помістіть нарізану редьку в окрему миску.

Крок - 5
06

Потім в окремій мисці змішайте заздалегідь відварений рис, воду, часник, імбир і соєвий соус. Використовуючи невеликий блендер, подрібніть вміст миски до однорідної густої суміші. Потім засипте в миску цукор, червоний мелений перець і ретельно все перемішайте.

Крок - 6
07

Обережно відіжміть воду з раніше засоленої капусти і перенесіть сам овоч у велику миску разом із зеленою цибулею і подрібненою редькою. Добре руками все перемішайте.

Крок - 7
08

Додайте в миску з овочами раніше підготовлену гостру заправку і, надівши рукавички (якщо ви хочете захистити свої руки від жару), акуратно втирайте пасту в овочі до тих пір, поки вони не будуть ретельно просякнуті.

Крок - 8
09

Покладіть готовий кимчи по-корейськи в простерилізовану банку, притискаючи до тих пір, поки паста не підніметься і покриє всі овочі, і залишивши не менше 2,5 см простору зверху. Засукайте банку щільно кришкою.

Крок - 9
10

З'їжте кимчи відразу або дайте страві постояти в темному місці при кімнатній температурі протягом 2-14 днів. Пробуйте і перевіряйте кимчи один раз в день. Коли закуска досягне бажаного смаку, перенесіть банку в холодильник.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чебуреки - покроковий рецепт, фото 1 Чебуреки 120 6 4 з 5 - детальніше -
Сочник - покроковий рецепт, фото 1 Сочник 90 5 3 з 5 - детальніше -
Абрикосове варення половинками - покроковий рецепт, фото 1 Абрикосове варення половинками 60 8 3 з 5 - детальніше -
Гірчиця рецепт по дсту - покроковий рецепт, фото 1 Гірчиця рецепт по дсту 40 1 2 з 5 - детальніше -