Укр
Рус
Кимчи Закуски Корейська кухня

Кимчи по південнокорейському

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

1028 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Кимчи по південнокорейському - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Є кілька способів зробити традиційне кимчи, але цей рецепт кимчи по південнокорейськи хоч і займає не мало часу і турботи для приготування, але саме тому це так ситно і смачно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кимчи по південнокорейському" (на 100 грам)

  • Білки1.1 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії29 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кочан пекінської капусти розріжте на чотири частини і кожну з них наріжте невеликими шматочками. Перекладіть в глибоку миску. Ретельно помийте нарізану капусту холодною водою, потім злийте її.

Крок - 1
02

Нарізану і чисту пекінську капусту посипте сіллю. Перемішайте, щоб кожен шматочок покрився сіллю. Залиште приблизно на 1-1,5 для просолювання. За цей період часу перемішайте листя декілька раз.

Крок - 2
03

З плином часу промийте просолені листя капусти холодною водою, щоб на них не залишилося крупинок солі. Злийте воду, злегка притискаючи капусту, як би викручуючи з неї воду.

Крок - 3
04

Тепер полийте капустяне листя рибним соусом. Саме рибним, не соєвим. Купити його можна у відділах «азіатської» продукції. Використовуйте соус будь-якого виробництва китайський, тайський або корейський.

Крок - 4
05

Також вам знадобитися подрібнений часник з імбиром (паста), яку ви приготуйте самостійно. Візьміть очищені зубки часнику і очищений корінь імбиру в співвідношенні 1: 1 натріть на дрібну тертку. Перемішайте. Візьміть потрібну кількість і відправте в миску.

Крок - 5
06

Після додавання імбирно - часникової пасти посипте капусту білим цукром. Також в кимчи додають моркву і цибулю. У деяких випадках моркву замінюють редькою або беруть їх рівними частинами. Ріпчасту цибулю використовуйте на свій розсуд білу або червону. Очистіть овочі, сполосніть. Наріжте тонкою соломкою і перекладіть в миску до капусти.

Крок - 6
07

Приправте капусту пластівцями червоного перцю. Це не той звичайний мелений червоний перець, який всі звикли використовувати. Такий перець менш гострий і більш ароматний. Його можна купити в китайських магазинах, азіатських відділах або на ринках у продавців спецій.

Крок - 7
08

Перемішайте всі інгредієнти для кимчи. Спробуйте на смак, якщо ви вважаєте, що мало гостроти або солі, додайте ще невелику кількість. Знову перемішайте.

Крок - 8
09

Перекладіть капусту зі спеціями в окремий контейнер. Закрийте щільно-прилягаючою кришкою. Залиште контейнер при кімнатній температурі для бродіння. Не відкривайте контейнер в перші 4-5 днів, це сповільнить процес бродіння. Через 4-5 днів перевірте кимчи - якщо воно не повністю ферментоване, дайте йому постояти ще кілька днів. Потім перевірте знову. Після того як кимчи ферментує, зберігайте його в холодильнику. Приємного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Манти з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Манти з гарбуза 65 4 4 з 5 - детальніше -
Макарони карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Макарони карбонара 50 4 3 з 5 - детальніше -
Швидкий хліб - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий хліб 120 1 2 з 5 - детальніше -
Кабачки тушковані - покроковий рецепт, фото 1 Кабачки тушковані 40 3 3 з 5 - детальніше -