Укр
Рус
Хот-дог Закуски Европейская кухня

Хот - дог

( 4.8571 4 535 35 оцінок)

3305 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Хот - дог - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня, Французька кухня, Американська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Ситна, смачна і цікава страва, яку люблять мільйони, і яке має величезну популярність по всьому світу - це звичайно ж, всім відомі хот-доги. В основі їх булочка, всередині якої покладена сосиска. Далі в залежності від уподобань кожного регіону додаються різні соуси, овочі, сир та інші інгредієнти, які яскраво виражають смак цієї чудової і ситної закуски. Існує просто неймовірна кількість способів приготування цього фаст-фуду, і один з них ми приберегли спеціально для вас. Приготуйте таку смакоту вдома, і ваші домочадці будуть просто в захваті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хот - дог" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири11.3 гр.
  • Вуглеводи28.9 гр.
  • Калорії267 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

За цим рецептом ви приготуєте французький варіант хот-дога, який має яскравий пікантний смак і виглядає апетитно. Такий хот-дог прекрасний спосіб смачно, ситно, а головне, швидко нагодувати всю сім'ю чудовою їжею. Почнемо з приготування соусу. Для цього просто змішуємо разом кетчуп з французькою гірчицею.

Крок - 1
02

Далі переходимо до приготування начинки. В даному випадку рекомендуємо зупинити свій вибір на тоненьких м'ясних ковбасках, які називаються чіполата. Це відомі французькі ковбаски з свинячого м'яса з додаванням цибулі. Підсмажуємо їх на сковорідці до золотистої скоринки.

Крок - 2
03

Також в якості начинки пропонуємо додати підсмажену цибулю. Чистимо її від лушпиння і дрібно нарізаємо, потім ставимо на вогонь сковорідку з рослинним маслом і обсмажуємо цибулю. Через пару хвилин солимо і перчимо її на смак і доводимо до готовності.

Крок - 3
04

За основу беремо булочки для хот-догів. На щастя їх можна придбати в будь-якому магазині, зараз це цілком доступний продукт. Робимо уздовж кожної булочки поздовжній надріз. При бажанні булочку можна розігріти в мікрохвильовці.

Крок - 4
05

Отже, тепер приступаємо до формування нашого хот-дога. Для цього спочатку всередині змащуємо булочку нашим соусом, потім викладаємо підсмажену цибулю, потім додаємо по кілька гілочок помиту руколу. Ця зелень додасть хот-догу особливого смаку і шарму.

Крок - 5
06

В кінці вкладаємо наші апетитні ковбаски. Взагалі це і є всі завдання, які необхідно виконати для приготування такого хот-дога. Ароматний, апетитний, ситний, смачний хот-дог, приготований за анашим рецептом стане справжнім кулінарним подарунком для всіх членів вашої родини, порадує друзів за посиденьками. Мінімум часу, простий набір інгредієнтів - і на вашому столі неймовірна страва, яка до сих пір не втратила своєї популярності, незважаючи на величезний вибір фаст-фуду.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Багет - покроковий рецепт, фото 1 Багет 150 1 3 з 5 - детальніше -
Тортилья з куркою і овочами - покроковий рецепт, фото 1 Тортилья з куркою і овочами 40 3 3 з 5 - детальніше -
Вершковий суп з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Вершковий суп з сьомгою 50 3 3 з 5 - детальніше -