Укр
Рус
Поділитися

Холодник

60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Холодник - покроковий рецепт, фото 1

опис

Хочу запропонувати приготувати другий після борщу буряковий суп - холодник. Це холодна літня юшка з бурякового відвару або квасу.

Інгредієнти

Яйце1 шт.
Сметана1 ст.л
Сільза смаком
Кріп1 пуч.
Огірок1 шт.
Зелена цибуля1 пуч.
Вода200 г.
Помідор1 шт.
Буряк1 шт.
01

Вимивається великий буряк, очищається, шаткується. Свіжі помідори перетираються через сито.

Шаг - 1
02

У киплячу воду додається буряк, а також свіжі помідори. Щоб не підгорів буряк, періодично необхідно додавати воду і тушкувати близько півтори години.

Шаг - 2
03

Після того, як вона протушкувалась, додається ще вода, нарізані цибуля, огірок і кріп, готується близько 10-ти хв. і охолоджується, попередньо посоливши. Холодник подається зі сметаною і розтертим вареним жовтком.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: