Укр
Рус
Хліб Випічка Українська кухня

Хліб в хлібопічці

( 4.6842 4 538 38 оцінок)

3511 - переглядів
170 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В хлібопічці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Якщо в будинку витає неймовірний аромат випічки - він завжди наповнюється особливим затишком. Ароматний домашній хліб з хрусткою скоринкою - що може бути краще і смачніше? Звичайно ж, не кожен може дозволити собі готувати хліб удома, і на це є цілком об'єктивні причини. Але на щастя, існує незамінний помічник сучасним господиням на кухні - хлібопічка. З цим дивом техніки ви без проблем приготуєте хліб або іншу випічку, а також вона допоможе вам зварити і інші страви, наприклад соуси або те ж варення.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Хліб в хлібопічці" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири12.6 гр.
  • Вуглеводи38.9 гр.
  • Калорії296 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо у вас є вдома цей прилад, тоді поспішаємо поділитися рецептом домашнього хліба в хлібопічці. Хліб в хлібопічці - це простий спосіб приготувати дійсно смачну домашню випічку без особливих труднощів і при мінімальних витратах. Хлібопічка все зробить за вас, досить просто дотримуватися інструкції приготування і підготувати необхідні інгредієнти. Почнемо з того, що в невелику ємність помістимо яєчні білки, які акуратно відокремлюємо від жовтків. Як правило, в комплекті до хлібопічки йде мірний стаканчик і мірна ложечка, тому краще використовувати її.

Крок - 1
02

Отже, до білків додаємо цукор, сіль, винний оцет і рослинне масло. Також наливаємо воду. Бажано, щоб вода була кип'яченою, кімнатної температури.

Крок - 2
03

Тепер змішаємо всі ці компоненти за допомогою вінчика, а потім переливаємо суміш у чашу хлібопічки. Після цього засипаємо борошно і додаємо сухі дріжджі.

Крок - 3
04

Різні моделі хлібопічок мають і відмінні режими і програми, але стандартні набори опцій однакові у всіх. Отже, коли всі інгредієнти в хлібопічці, вибираємо програму. У нашому випадку це «Французький хліб». Мабуть, це найдовша програма, але результат дійсно чудовий. Ця програма характерна тим, що спочатку вона підігріває всі компоненти, а потім вже починає вимішувати. Але якщо ви хочете отримати хрустку скоринку, тоді підігрів краще відразу відключити. Вибираємо ступінь скоринки - засмажену або середню, на ваш розсуд. Ще потрібно встановити програму ваги до 1 кг. Ну і логічно натискаємо кнопку старту.

Крок - 4
05

Хлібопічка сама замішує тісто, просто вам необхідно спостерігати за його густотою. Якщо тісто дуже густе - можна додати трішки води, а якщо навпаки липке і чіпляється за стінки чаші - тоді підсипає борошно.

Крок - 5
06

Через кілька годин після всіх виконаних процедур у вас буде ароматний, м'який, неймовірно ніжний і смачний хлібець з хрусткою скоринкою. Використовуйте хлібопічку по повній і готуйте чудовий домашній хліб, нехай ваші домочадці насолоджуються. А якщо у вас ще немає такого помічника - рекомендуємо обов'язково обзавестися. Хліб в хлібопічці - це просто, легко, доступно і дуже смачно.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Крильця курячі запечені - покроковий рецепт, фото 1 Крильця курячі запечені 75 3 3 з 5 - детальніше -
Свинина «під шубою» - покроковий рецепт, фото 1 Свинина «під шубою» 80 3 3 з 5 - детальніше -