Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Харчо

60 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Харчо - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Це національний грузинський супчик з яловичини з рисом на сливах. Суп Харчо дуже ароматный і гострий, багато зелені і досить густий.

Інгредієнти

Часник3 шт.
Масло рослинне мл.
Аджика2 ч.л
Слива3 шт.
Помідор2 шт.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Картопля5 шт.
Рис пропарений 1/2 скл.
Яловичина700 г.
Кінза1 пуч.
Петрушка1 пуч.
Сіль за смаком

Покроковий рецепт

01

Для початку потрібно приготувати інгредієнти. Для цього нарізаєтся невеликими кубиками яловичина, картопля, ошпарюються помідори для зняття шкіри і також нарізаються  маленькими кусочками.  

Крок - 1
02

  Шуткується дрібно цибуля, кинза, петрушка, натирається на крупній тертушці морква та видавлюється часник. Сливу слід нарізати  соломкою. Також  для харчо знадобиться промитий  декілька разів  під холодною водою рис, аджика та рослинна олія для зажарки.

Крок - 2
03

Яловичина обсмажується на маленькому вогні  для отримання золотистої корочки і викладається в 4-х л. каструлю з киплячою водою для того, щоб м'ясо проварилось. Коли м'ясо буде проварено, додається  картопля, цибуля, морква і вариться близько 15 хвилин.

Крок - 3
04

В цей час обсмажують помідори і сливу на рослинній  олії, додається  аджика і повільно помішуючи, доводиться  до отримання однородної маси. Потім все це поміщається в каструлю, додається  рис і вариться приблизно 20 хв. В кінці додають кинзу і петрушку. Перед подачею  в тарілку видавлюється часник.

Крок - 4

Оцінити рецепт