Укр
Рус
Поділитися

Харчо

60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Харчо - покроковий рецепт, фото 1

опис

Це національний грузинський супчик з яловичини з рисом на сливах. Суп Харчо дуже ароматный і гострий, багато зелені і досить густий.

Інгредієнти

Часник3 шт.
Масло рослиннемл.
Аджика2 ч.л
Слива3 шт.
Помідор2 шт.
Цибуля1 шт.
Морква1 шт.
Картопля5 шт.
Рис пропарений0.5 скл.
Яловичина700 г.
Кінза1 пуч.
Петрушка1 пуч.
Сільза смаком
01

Для початку потрібно приготувати інгредієнти. Для цього нарізаєтся невеликими кубиками яловичина, картопля, ошпарюються помідори для зняття шкіри і також нарізаються  маленькими кусочками.  

Шаг - 1
02

  Шуткується дрібно цибуля, кинза, петрушка, натирається на крупній тертушці морква та видавлюється часник. Сливу слід нарізати  соломкою. Також  для харчо знадобиться промитий  декілька разів  під холодною водою рис, аджика та рослинна олія для зажарки.

Шаг - 2
03

Яловичина обсмажується на маленькому вогні  для отримання золотистої корочки і викладається в 4-х л. каструлю з киплячою водою для того, щоб м'ясо проварилось. Коли м'ясо буде проварено, додається  картопля, цибуля, морква і вариться близько 15 хвилин.

Шаг - 3
04

В цей час обсмажують помідори і сливу на рослинній  олії, додається  аджика і повільно помішуючи, доводиться  до отримання однородної маси. Потім все це поміщається в каструлю, додається  рис і вариться приблизно 20 хв. В кінці додають кинзу і петрушку. Перед подачею  в тарілку видавлюється часник.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: