Смачний рецепт мексиканської Кесадільі: покласти корж в гарячу сковороду, посипати овочами і тертим сиром. Покласти другий корж зверху і підсмажити на середньому вогні.
Помістіть велику антипригарниусковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте. Додайте в гарячу олію попередньо очищений від нутрощів і хвостика, а потім нарізаний дрібними кубиками болгарський перець.
Далі додайте так само в сковорідку дрібно нарізані кубики свіжого, бажано молодого (щоб поменше насіння і помягче шкірка) цукіні, заздалегідь подрібнені суцвіття брокколі і кукурудзяні ядра (консервовану кукурудзу солодку) і смажте все, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини.
Потім посипте вміст сковороди чорним меленим перцем, паприкою, добре посоліть і залиште овочі тушкуватися протягом 1 хвилини. Потім обсмажену овочеву суміш перекладіть в невелику миску і відставте на час в сторону.
Додайте в миску з вмістом дрібно нарізаний перець халапеньо (краще, якщо консервований) подрібнені оливки і трохи попередньо натертого на крупній тертці твердого сиру. Зробіть порожнину в центрі миски, зсунувши всі інгредієнти в сторони.
Помістіть невелику сталеву миску в центр миски з овочами. Надішліть попередньо розігріті гарячі шматочки вугілля в сталеву ємність, збризніть зверху трохи оливкового масла і негайно накрийте ємність з вмістом подвійним шаром кухонної фольги. Відставте і дайте постояти протягом 5-10 хвилин.
По закінченню цього часу, витягніть з миски сталеву чашу і добре перемішайте копчену овочеву суміш.
Щоб приготувати одну кесаділью, розподіліть трохи раніше приготовленої і охолодженої копченої овочевої суміші і трохи натертого твердого сиру на один лист тортилья і накрийте іншим.
Помістіть підготовлену кесаділью в попередньо розігріте антипригарне покриття (або сковороду) з невеликою кількістю масла і обсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки. Наріжте готову страву на ломтики і подавайте з сальсою.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти