Укр
Рус
Кесаділья Другі страви Мексиканська кухня

Кесаділья

( 4.8824 4 517 17 оцінок)

3103 - переглядів
25 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Кесаділья - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Смачний рецепт мексиканської Кесадільі: покласти корж в гарячу сковороду, посипати овочами і тертим сиром. Покласти другий корж зверху і підсмажити на середньому вогні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кесаділья" (на 100 грам)

  • Білки5.6 гр.
  • Жири7.7 гр.
  • Вуглеводи13.6 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть велику антипригарниусковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і максимально розігрійте. Додайте в гарячу олію попередньо очищений від нутрощів і хвостика, а потім нарізаний дрібними кубиками болгарський перець.

Крок - 1
02

Далі додайте так само в сковорідку дрібно нарізані кубики свіжого, бажано молодого (щоб поменше насіння і помягче шкірка) цукіні, заздалегідь подрібнені суцвіття брокколі і кукурудзяні ядра (консервовану кукурудзу солодку) і смажте все, постійно помішуючи, протягом 1 хвилини.

Крок - 2
03

Потім посипте вміст сковороди чорним меленим перцем, паприкою, добре посоліть і залиште овочі тушкуватися протягом 1 хвилини. Потім обсмажену овочеву суміш перекладіть в невелику миску і відставте на час в сторону.

Крок - 3
04

Додайте в миску з вмістом дрібно нарізаний перець халапеньо (краще, якщо консервований) подрібнені оливки і трохи попередньо натертого на крупній тертці твердого сиру. Зробіть порожнину в центрі миски, зсунувши всі інгредієнти в сторони.

Крок - 4
05

Помістіть невелику сталеву миску в центр миски з овочами. Надішліть попередньо розігріті гарячі шматочки вугілля в сталеву ємність, збризніть зверху трохи оливкового масла і негайно накрийте ємність з вмістом подвійним шаром кухонної фольги. Відставте і дайте постояти протягом 5-10 хвилин.

Крок - 5
06

По закінченню цього часу, витягніть з миски сталеву чашу і добре перемішайте копчену овочеву суміш.

Крок - 6
07

Щоб приготувати одну кесаділью, розподіліть трохи раніше приготовленої і охолодженої копченої овочевої суміші і трохи натертого твердого сиру на один лист тортилья і накрийте іншим.

Крок - 7
08

Помістіть підготовлену кесаділью в попередньо розігріте антипригарне покриття (або сковороду) з невеликою кількістю масла і обсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки. Наріжте готову страву на ломтики і подавайте з сальсою.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Галушки - покроковий рецепт, фото 1 Галушки 40 5 3 з 5 - детальніше -
Манти з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Манти з гарбуза 65 4 4 з 5 - детальніше -
Мусака з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Мусака з фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -
Домашнє сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє сирне печиво 65 3 3 з 5 - детальніше -