Укр
Рус
Кесаділья Другі страви Мексиканська кухня

Кесаділья з куркою

( 5.0000 5 512 12 оцінок)

2264 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Кесаділья з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

У кожній кухні світу є свої класичні страви, які дуже популярними стають далеко за межами своєї країни. Одним з найбільш яскравих представників класики мексиканських страв є кесаділья. Головне в цій страві-тортилья, або кукурудзяна, або пшеничнf, ну а з начинкою для неї можна вже варіювати на свій смак. І хоча вона може бути овочевою або м'ясною, гострою або навпаки, солодкою, ми пропонуємо приготувати таку страву за нашим рецептом. І це одна з найсмачніших і ніжних кесаділья з куркою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кесаділья з куркою" (на 100 грам)

  • Білки10.8 гр.
  • Жири15.4 гр.
  • Вуглеводи28.6 гр.
  • Калорії303 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Цей варіант кесадільі особливо привабливий тим, що простий в процесі приготування, але головне неймовірно смачний наповнювач з соковитої курятини. Перш за все приготуємо суміш приправ, без яких ні в якому разі не відбудеться ця чудова мексиканська закуска. Для цього в невелику посудину засипаємо червоний порошок чилі, часниковий порошок, чорний мелений перець, а також кмин, перемішуємо між собою ці всі інгредієнти.

Крок - 1
02

Тепер головний продукт, який вимагає якоїсь підготовки - куряча грудка. Куряче м'ясо промиваємо, обсушуємо паперовим рушником і розрізаємо курячу грудку на філешку. Посипаємо кожен шматок курячого філе підготовленою приправою з обох сторін.

Крок - 2
03

На плиту поміщаємо сотейник і вливаємо олію. Викладаємо в розігріте масло приправлену курятину і обсмажуємо протягом 5 хвилин. Перевертаємо м'ясо на іншу сторону і смажимо ще 5 хвилин до золотистого кольору, після чого знімаємо.

Крок - 3
04

Цибулю-шалот чистимо від лушпиння, нарізаємо пір'ям і викладаємо в сотейник, де смажилося м'ясо і пасеруємо до м'якості.

Крок - 4
05

Солодкий перець чистимо, миємо й ріжемо соломкою, додаємо в сотейник з цибулею. Перемішуючи, підсмажуємо до м'якості овочів і теж прибираємо в тарілку.

Крок - 5
06

Остигнуле куряче м'ясо, попередньо обсмажене, нарізаємо дрібними кубиками. Тепер сотейник скроплюємо олією і викладаємо корж.

Крок - 6
07

Хочу нагадати, що жодна кесаділья не може бути без сиру, і що характерно, що не будь-якого, а ніжного, в міру гострого і що добре плавиться. Я б порекомендував взяти чеддер, але це зовсім не означає, що його не можна замінити іншим. Сир натираємо на тертку і посипаємо зверху корж.

Крок - 7
08

Зверху викладаємо пасеровані овочі і рубану смажену курятину. Зверху знову посипаємо тертим сиром, витримуємо на плиті пару хвилин і накриваємо другим коржем.

Крок - 8
09

Потім за допомогою двох лопаток акуратно перевертаємо цю споруду на іншу сторону і підсмажуємо ще протягом 2 хвилин.

Крок - 9
10

Потім знімаємо наш кулінарний шедевр на широку тарілку і розрізаємо на четвертинки. Соковита, ароматна живильна кесаділья з куркою з легкою рум'яною скоринкою підкорить ваших їдців.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пісний розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Пісний розсольник 45 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Печінковий торт простий - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт простий 65 4 3 з 5 - детальніше -
Коржі на воді - покроковий рецепт, фото 1 Коржі на воді 50 2 3 з 5 - детальніше -
Песто з волоськими горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Песто з волоськими горіхами 35 2 2 з 5 - детальніше -
Тірамісу з вишнею - покроковий рецепт, фото 1 Тірамісу з вишнею 50 2 2 з 5 - детальніше -