Укр
Рус
Кесаділья Другі страви Мексиканська кухня

Кесаділья мексиканська

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

3322 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Кесаділья мексиканська - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Серед безлічі відомих по всьому світу страв мексиканської кухні особливе місце займає кесаділья. Це різновид закуски, яка швидко готується і являє собою корж тортилью, складену навпіл з начинкою всередині. В якості начинки використовуються найрізноманітніші продукти: овочі, фарш, гриби і ін. Але незмінним інгредієнтом для кесадільї вважається наявність сиру. Мексиканська кесаділья - це відмінний спосіб швидко і смачно нагодувати всю сім'ю латиноамериканською колоритною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кесаділья мексиканська" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії143 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Незмінним компонентом кесадільї є коржик тортилья, яка готується з пшеничного або кукурудзяного борошна і обсмажується без використання масла. Але сьогодні тортилья в готовому вигляді продається в супермаркетах, що значно спрощує процес приготування і економить ваш час. Саме готову тортилью ми рекомендуємо вам використовувати в цьому рецепті. Також можна взяти лаваш, але в цьому випадку його потрібно вирізати круглої форми або ж кесаділья просто буде прямокутною.

Крок - 1
02

Отже, тепер приступимо до приготування начинки. Для цього чистимо болгарський перець від насіння всередині, миємо його і нарізаємо на маленькі кубики.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і теж дрібно шаткуємо. Ще в даному рецепті ми використовуємо куряче філе, яке зачищаємо від плівок, миємо, сушимо і нарізаємо на невеликі шматочки.

Крок - 3
04

Тепер ставимо на вогонь сковорідку з рослинним маслом і викладаємо курятину. Обсмажуємо пару хвилин, а потім додаємо часниковий порошок або сушений часник (також можна використовувати свіжий часник, який пропускаємо через чеснокодавку).

Крок - 4
05

Ще кидаємо мелений перець, паприку, сушений орегано і сіль. Перемішуємо спеції з курятиною і продовжуємо обсмажувати м'ясо до готовності хвилин 15-20 на помірному вогні.

Крок - 5
06

Потім знімаємо курятину з пательні, а на її місце викладаємо подрібнену цибулю і болгарський перець, які солимо і перчимо і обсмажуємо приблизно 7-10 хвилин, поки вони не стануть м'якенькі і не підрум'яняться.

Крок - 6
07

Поки обсмажені інгредієнти остигають, натираємо на тертці сир чеддер, а також миємо зелень петрушки і шаткуємо її.

Крок - 7
08

Ну а тепер залишається зібрати до купи нашу кесаділью. Для цього беремо нашу тортилью і на одну її половину викладаємо спочатку тертий сир, потім шматочки м'яса, після цього підсмажені овочі, потім посипаємо зеленню і знову додаємо сир. Тепер накриваємо все це другою половиною тортильи і гарненько притискаємо корж.

Крок - 8
09

Після цього ставимо на вогонь сковорідку і поки вона розігрівається, пензликом змажемо нашу кесаділью оливковою олією, а потім підсмажимо на сковорідці з двох сторін, поки не утвориться хрустка скоринка, і вона не знайде гарний рум'яний колір.

Крок - 9
10

Знімаємо тортилью з начинкою зі сковорідки, розрізаємо на кілька частин і можна подавати до столу. Ароматна, яскрава, апетитна і безсумнівно смачна кесаділья мексиканська - це дуже вдалий варіант смачно перекусити або навіть сповна насититися, адже така кесаділья дуже поживна. Використовуйте цей рецепт і радуйте своїх домочадців і гостей смачною закускою колоритної мексиканської кухні.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Грибний суп пюре з вершками - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп пюре з вершками 40 4 3 з 5 - детальніше -
Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти