Укр
Рус
Кесаділья Другі страви Европейская кухня

Кесаділья з гуакамоле і печеним перцем

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

667 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Кесаділья з гуакамоле і печеним перцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ця золотисто-коричневий хрусткий коржик. Соковита, витримана начинка. Це розплавлений сир. Кесаділья з печеним перцем - це універсальна мова, що об'єднує всіх - і вегетаріанців, і любителів м'яса. І в цьому дусі, сьогодні у нас є відмінний варіант кесадільі, яку можна подати в супроводі гуакамоле.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кесаділья з гуакамоле і печеним перцем" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири10.2 гр.
  • Вуглеводи8.6 гр.
  • Калорії189 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу займіться приготуванням наповнення для майбутньої кесадільі. Для цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного або оливкового масла на плиті. Нагрійте масло в сковороді на сильному вогні. Додайте попередньо очищену від лушпиння і нарізану півкільцями або маленькими кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння, дрібно наріжте або видавіть через чеснокодавку часник. Надішліть і його в сковорідку, обсмажуйте, постійно мішаючи, приблизно 2 хвилини.

Крок - 2
03

Потім очистіть від нутрощів і насіння болгарський перець, ретельно його вимийте і на обробній дошці наріжте невеликими кубиками. Додайте подрібнений перець в сковороду до решти інгредієнтів і запікайте, постійно мішаючи, вміст близько 4 хвилини. Готуйте вміст сковороди, а потім перекладіть приготовлену масу в миску, остудіть.

Крок - 3
04

Викладіть попередньо вимите куряче філе в миску і трохи просушіть. Полийте курку оливковою олією і добре перемішайте. Посипте курку цибульним порошком, сушеним орегано, приправте паприкою, тмином, чорним меленим перцем, кайенским перцем і сіллю, добре перемішайте, щоб повністю покрити м'ясо.

Крок - 4
05

Нагрійте трохи рослинного масла у великій сковороді на сильному вогні. Покладіть в гаряче масло замариновану курку і обсмажуйте приблизно 3 хвилини до золотистого кольору. Переверніть на іншу сторону і готуйте протягом 3 хвилин, поки не приготуєте повністю.

Крок - 5
06

Перекладіть курку на обробну дошку, дайте відпочити 2 хвилини, потім наріжте кубиками і остудіть. Змішайте нарізану курку з сумішшю раніше печеного перцю.

Крок - 6
07

Помістіть корж на робочу поверхню. Обсипте одну сторону коржа невеликою кількістю заздалегідь натертого на крупній тертці сиру. Потім викладіть суміш курки і овочів, посипте кукурудзою і нашаткованою петрушкою. Зверху знову посипте сиром і складіть корж навпіл.

Крок - 7
08

Покладіть кесаділью в сковороду, злегка натисніть, накрийте кришкою. Запікайте 3 хвилини, поки нижня сторона не стане золотисто-коричневою і хрусткою.

Крок - 8
09

Акуратно переверніть складений край. Легко натисніть. Варіть ще 3 хвилини до хрусткої скоринки з іншого боку. Перекладіть кесділью з печеним перцем і курочкою на обробну дошку, розріжте навпіл. Подавайте кесаділью з гуакамоле або будь-яким іншим соусом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шурпа з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Шурпа з баранини 120 5 5 з 5 - детальніше -
Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Зелений борщ з реберцями - покроковий рецепт, фото 1 Зелений борщ з реберцями 105 5 3 з 5 - детальніше -
Рис в томатному соусі - покроковий рецепт, фото 1 Рис в томатному соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нісуаз з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Нісуаз з тунцем 45 5 3 з 5 - детальніше -
Домашні пельмені - покроковий рецепт, фото 1 Домашні пельмені 65 3 3 з 5 - детальніше -
Біляші у фритюрниці - покроковий рецепт, фото 1 Біляші у фритюрниці 75 3 3 з 5 - детальніше -