Ця золотисто-коричневий хрусткий коржик. Соковита, витримана начинка. Це розплавлений сир. Кесаділья з печеним перцем - це універсальна мова, що об'єднує всіх - і вегетаріанців, і любителів м'яса. І в цьому дусі, сьогодні у нас є відмінний варіант кесадільі, яку можна подати в супроводі гуакамоле.
В першу чергу займіться приготуванням наповнення для майбутньої кесадільі. Для цього розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного або оливкового масла на плиті. Нагрійте масло в сковороді на сильному вогні. Додайте попередньо очищену від лушпиння і нарізану півкільцями або маленькими кубиками ріпчасту цибулю.
Далі очистіть від лушпиння, дрібно наріжте або видавіть через чеснокодавку часник. Надішліть і його в сковорідку, обсмажуйте, постійно мішаючи, приблизно 2 хвилини.
Потім очистіть від нутрощів і насіння болгарський перець, ретельно його вимийте і на обробній дошці наріжте невеликими кубиками. Додайте подрібнений перець в сковороду до решти інгредієнтів і запікайте, постійно мішаючи, вміст близько 4 хвилини. Готуйте вміст сковороди, а потім перекладіть приготовлену масу в миску, остудіть.
Викладіть попередньо вимите куряче філе в миску і трохи просушіть. Полийте курку оливковою олією і добре перемішайте. Посипте курку цибульним порошком, сушеним орегано, приправте паприкою, тмином, чорним меленим перцем, кайенским перцем і сіллю, добре перемішайте, щоб повністю покрити м'ясо.
Нагрійте трохи рослинного масла у великій сковороді на сильному вогні. Покладіть в гаряче масло замариновану курку і обсмажуйте приблизно 3 хвилини до золотистого кольору. Переверніть на іншу сторону і готуйте протягом 3 хвилин, поки не приготуєте повністю.
Перекладіть курку на обробну дошку, дайте відпочити 2 хвилини, потім наріжте кубиками і остудіть. Змішайте нарізану курку з сумішшю раніше печеного перцю.
Помістіть корж на робочу поверхню. Обсипте одну сторону коржа невеликою кількістю заздалегідь натертого на крупній тертці сиру. Потім викладіть суміш курки і овочів, посипте кукурудзою і нашаткованою петрушкою. Зверху знову посипте сиром і складіть корж навпіл.
Покладіть кесаділью в сковороду, злегка натисніть, накрийте кришкою. Запікайте 3 хвилини, поки нижня сторона не стане золотисто-коричневою і хрусткою.
Акуратно переверніть складений край. Легко натисніть. Варіть ще 3 хвилини до хрусткої скоринки з іншого боку. Перекладіть кесділью з печеним перцем і курочкою на обробну дошку, розріжте навпіл. Подавайте кесаділью з гуакамоле або будь-яким іншим соусом.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти