Укр
Рус
Кесаділья Другі страви Російська кухня

Кесаділья по-грецьки

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

699 - переглядів
55 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Кесаділья по-грецьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Напевно, відомо всім, що кесаділья - це страва мексиканського народу, до того ж, традиційна. В принципі, така закуска швидкого приготування відома в сучасному світі досить широко, і багато кулінарів вносять в цю страву свої нюанси. Але, сьогодні мова піде про новинку в світі рецептів: кесаділья по-грецьки. Так, так, ви не помилилися, така страва точно існує, і я із задоволенням надам вам рецепт. Нічого особливо складного в її приготуванні немає, головне, хороший сир, який є основою начинки, смачні коржі, ну і звичайно ж, трошки старання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кесаділья по-грецьки" (на 100 грам)

  • Білки9.8 гр.
  • Жири12.2 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії187 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Нічого особливого з себе кесаділья по-грецьки не представляє - це всього лише підсмажені на сковорідці коржі з начинкою, заправлені сиром. Так інакше й бути не може, адже в перекладі з іспанського кесаділья - це «сирна страва». М'ясо, звичайно ж, візьмемо куряче і найкраще філейну частину. Філе добре очистимо від плівок, надлишок жиру, а також вимиємо і просушимо паперовою серветкою.

Крок - 1
02

Після цього нарізаємо курятину скибочками середньої величини і довгастої форми, складаємо в глибоку миску.

Крок - 2
03

Додаємо до м'яса часникову пасту, посипаємо порошком чорного перцю і сушеним орегано. Потім кидаємо в миску порошок меленої паприки, солимо і перчимо червоним меленим чилі. Всі інгредієнти добре перемішуємо.

Крок - 3
04

Тепер ставимо на плиту сковорідку, розтоплюємо в ній вершкове масло і викладаємо мариноване м'ясо. Обсмажуємо до готовності курятини і відкладаємо в сторону.

Крок - 4
05

В ту ж сковорідку кидаємо нарізану соломкою різнокольоровий солодкий перець, нашатковану пір'ям цибулю і додаємо ще вершкового масла. Обсмажуємо буквально пару хвилин і теж знімаємо з пательні.

Крок - 5
06

Після цього ставимо на плиту сковорідку для гриля, беремо тортилью, змащуємо за допомогою пензлика одну сторону маслом і викладаємо змащеною стороною на сковорідку.

Крок - 6
07

Потім посипаємо тортилью потертим сиром, викладаємо зверху приготовлену курку, тушковані овочі, знову посипаємо сиром і накриваємо другою тортилею. Зверху змащуємо маслом. До речі, сир краще брати не занадто твердих сортів, щоб він добре плавився.

Крок - 7
08

Підсмажуємо кесаділью з одного боку до рум'яності, потім перевертаємо і смажимо з іншого боку, поки сир повністю не розплавиться.

Крок - 8
09

Готові курячі кесадільі ріжемо четвертинками і подаємо до толу з соусом сальса. Сподіваюся, така нехитра, але дуже смачна закуска міцно увійде в ваше меню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з фрикадельками 60 7 3 з 5 - детальніше -
Гуляш по чеськи - покроковий рецепт, фото 1 Гуляш по чеськи 90 6 3 з 5 - детальніше -
Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп 50 4 3 з 5 - детальніше -
Роли з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Роли з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -
Пастрома з курячих грудок - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з курячих грудок 50 4 3 з 5 - детальніше -