Полуниця нарешті прийшла в сезон, і ми дуже раді її використовувати! Кексики капкейкі увінчані гарненькою ложкою полуничного вершкового крему і тріо нарізаної полуниці в супроводі гілочки м'яти.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть кожну основу спеціальної форми для випічки паперовим вкладишом.
Розігрійте і процідіть заздалегідь зварене полуничне варення. Просійте у велику миску борошно, цукрову пудру, розпушувач і харчову соду. Перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.
В іншій мисці змішайте розтоплене вершкове масло, молоко, сметану високої жирності, раніше проціджене варення, екстракт ванілі і відокремлені яєчні білки (включаючи лимонну цедру), до однорідного стану.
Змішайте утворену суміш з сухими інгредієнтами. Збийте, поки продукти не об'єднаються. Додайте кілька крапель рожевого харчового барвника до бажаної консистенції.
Якщо тісто трохи кускове, нічого страшного. Складіть в миску попередньо вимиті і дрібно нарізані шматочки свіжої полуниці. Все ще раз добре перемішайте.
Залийте приготоване тісто в попередньо підготовлені осередки форми для випічки. Надішліть в заздалегідь розігріту духовку і випікайте близько 30 хвилин або до тих пір, поки випічка не підніметься або зубочистка, вставлена в запечене тісто, вийде чистою.
У міксері збийте трохи розтоплене вершкове масло до утворення пишної маси. Просійте в міксер половину цукрової пудри. Змішайте, потім додайте решту половини.
Додайте так само в міксер відціджену рідину з варення полуниці. Змішайте, поки не об'єднаються всі продукти. Використовуйте харчовий барвник, щоб пофарбувати утворений вершковий крем в рожевий колір.
Перекладіть вершковий крем в мішечок з великим наконечником зірки або будь-яким іншим. Вичавіть велику кількість приготованого крему на кожну вершину кексу.
Використовуйте дрібну полуницю як гарнір. Наріжте її на три тонких скибочки. Акуратно укладіть скибочки полуниці на кожну верхівку. Додайте кілька листя м'яти і насолоджуйтеся смаком чудових кексиков капкейков.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти