Укр
Рус
Кекси Випічка Французька кухня

Кексики Капкейкі

( 4.7600 4 525 25 оцінок)

3161 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Кексики Капкейкі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Італійська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Полуниця нарешті прийшла в сезон, і ми дуже раді її використовувати! Кексики капкейкі увінчані гарненькою ложкою полуничного вершкового крему і тріо нарізаної полуниці в супроводі гілочки м'яти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кексики Капкейкі" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи50.6 гр.
  • Калорії406 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть кожну основу спеціальної форми для випічки паперовим вкладишом.

Крок - 1
02

Розігрійте і процідіть заздалегідь зварене полуничне варення. Просійте у велику миску борошно, цукрову пудру, розпушувач і харчову соду. Перемішайте все, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 2
03

В іншій мисці змішайте розтоплене вершкове масло, молоко, сметану високої жирності, раніше проціджене варення, екстракт ванілі і відокремлені яєчні білки (включаючи лимонну цедру), до однорідного стану.

Крок - 3
04

Змішайте утворену суміш з сухими інгредієнтами. Збийте, поки продукти не об'єднаються. Додайте кілька крапель рожевого харчового барвника до бажаної консистенції.

Крок - 4
05

Якщо тісто трохи кускове, нічого страшного. Складіть в миску попередньо вимиті і дрібно нарізані шматочки свіжої полуниці. Все ще раз добре перемішайте.

Крок - 5
06

Залийте приготоване тісто в попередньо підготовлені осередки форми для випічки. Надішліть в заздалегідь розігріту духовку і випікайте близько 30 хвилин або до тих пір, поки випічка не підніметься або зубочистка, вставлена ​​в запечене тісто, вийде чистою.

Крок - 6
07

У міксері збийте трохи розтоплене вершкове масло до утворення пишної маси. Просійте в міксер половину цукрової пудри. Змішайте, потім додайте решту половини.

Крок - 7
08

Додайте так само в міксер відціджену рідину з варення полуниці. Змішайте, поки не об'єднаються всі продукти. Використовуйте харчовий барвник, щоб пофарбувати утворений вершковий крем в рожевий колір.

Крок - 8
09

Перекладіть вершковий крем в мішечок з великим наконечником зірки або будь-яким іншим. Вичавіть велику кількість приготованого крему на кожну вершину кексу.

Крок - 9
10

Використовуйте дрібну полуницю як гарнір. Наріжте її на три тонких скибочки. Акуратно укладіть скибочки полуниці на кожну верхівку. Додайте кілька листя м'яти і насолоджуйтеся смаком чудових кексиков капкейков.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Харчо - покроковий рецепт, фото 1 Харчо 60 5 3 з 5 - детальніше -
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з сьомгою 20 5 2 з 5 - детальніше -
Салат з сиром і м’ятою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з сиром і м’ятою 30 4 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки з курки 75 4 3 з 5 - детальніше -
Суп Том ям з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Суп Том ям з томатною пастою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Курка в духовці з картоплею - покроковий рецепт, фото 1 Курка в духовці з картоплею 75 4 3 з 5 - детальніше -