Укр
Рус
Кекси Випічка Італійська кухня

Кекс шоколадний Маффін

( 4.8400 4 525 25 оцінок)

3188 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Кекс шоколадний Маффін - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: Формочка

опис

Кекс - це маленький пиріг, яким ви повинні обов'язково поділитися. Ці шоколадні кекси Маффіни - улюблений тип кексів для багатьох. Комбінація багатого і вологого шоколадно-масляного кексу, увінчаного густою і вершково-шоколадною глазур'ю, чарівна. Глазур можна подавати у вигляді прекрасних завитків.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Кекс шоколадний Маффін" (на 100 грам)

  • Білки3.6 гр.
  • Жири16.6 гр.
  • Вуглеводи48.3 гр.
  • Калорії356 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У мисці середнього розміру змішайте цукор, курячі яйця, рослинне або оливкове масло і ваніль.

Крок - 1
02

В іншій більшій мисці змішайте просіяне борошно, какао-порошок, харчову соду, розпушувач для тіста і сіль.

Крок - 2
03

Додайте половину раніше підготовлених вологих інгредієнтів, а також половину сколотини до сипучих інгредієнтів і складіть разом, поки ретельно не змішаєте, до однорідної маси. Додайте залишившися вологі інгредієнти і сколотину в утворене тісто і добре складіть разом, поки не перестанете бачити сухе борошно.

Крок - 3
04

Застеліть форму для кексу спеціальними паперовими вкладишами і заповніть кожну клітинку на чверть рідким тістом для майбутньої випічки. Надішліть форму для випічки з вмістом в духовку і випікайте при 180 градусах протягом 15-20 хвилин або поки кекси не відскочать легко від форми при легкому натисканні в центрі. Залиште готові шоколадні кекси маффіни повністю охолонути на решітці перед прикрасою.

Крок - 4
05

У миску міксера або в більшу миску, якщо ви використовуєте ручний міксер, викладіть вершкове масло кімнатної температури. Збийте на високій швидкості протягом 5 хвилин, поки масло не стане м'яким і майже не подвоїться в об'ємі.

Крок - 5
06

Додайте в миску міксера цукор поступово, збиваючи між додатками, поки повністю не об'єднаються інгредієнти. Потім засипте так само до масла какао-порошок і знову все ретельно перемішайте, до утворення однорідної маси.

Крок - 6
07

У цей момент вершковий крем буде дуже густим, поверніть міксер на невелику швидкість і додайте в нього півсклянки молока. Зіскобліть краї миски і додайте більше молока, якщо вам потрібна більш рідка консистенція. Додайте в утворену масу ванільну есенцію і збивайте ще приблизно 2 хвилини.

Крок - 7
08

Викладіть утворений шоколадний крем на охолоджені кекси мафіни, посипте шоколадною стружкою для прикраси і насолоджуйтеся результатом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -
Гриби в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Гриби в духовці 30 4 2 з 5 - детальніше -
Баклажани по корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Баклажани по корейськи 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Кюфта бозбаш - покроковий рецепт, фото 1 Кюфта бозбаш 85 6 3 з 5 - детальніше -
Пхалі зі шпинату - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі зі шпинату 40 2 3 з 5 - детальніше -
Різотто з куркою і чорізо - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з куркою і чорізо 50 4 3 з 5 - детальніше -
Макаруни з сирною начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Макаруни з сирною начинкою 50 3 3 з 5 - детальніше -
?>